ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝAΡΑ ΣΤΟ ΣΠIΤΙ ΤΟΥ!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝAΡΑ ΣΤΟ ΣΠIΤΙ ΤΟΥ!

Αντί να είναι μια σφιγμένη γροθιά για να βγει  μια ώρα αρχύτερα από την κρίση, η δύστυχη πατρίδα, δείχνει να ζει σε παραμονές  λαϊκού ξεσηκωμού .Με τους αγρότες, τους ναυτικούς, τους ιδιοκτήτες ακινήτων, τους ένστολους, τους συνταξιούχους, τους πάντες, να υψώνουν τις γροθιές τους ενάντια στην κυβέρνηση (που, εν τούτοις, υπερέχει του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις) ,με τον  αμετανόητο Γιάννη Στουρνάρα να λαμβάνει απειλητικά φακελάκια με σφαίρες και με τους «Πυρήνες της φωτιάς» να κυριαρχούν στην επικαιρότητα…

Αύριο  θα είναι μια πολύ κρίσιμη μέρα για την κυβέρνηση. Οι τρείς αρχηγοί θα συναντηθούν για  να ρίξουν τον κύβο σε πολλά καίρια θέματα με δεδομένο ότι οι ξένοι «προστάτες» μας ομολογούν και ξανά ο μολογούν τα λάθη τους , ο δε υποψήφιος για την καγγελαρία, ο Γερμανός σοσιαλδημοκράτης Στάϊνμπρουκ, δριμύς κατήγορος της Μέρκελ για τα λαθεμένα μνημόνια της, έρχεται στην Αθήνα για κρίσιμες συνομιλίες….

Ισως είναι η καταλληλότερη ώρα για τους τρείς να πάρουν τολμηρές αποφάσεις. Να στείλουν κατ΄αρχήν τον κατοχικό υπουργό οικονομίας στο σπίτι του και να κηρύξουν βαθμιαία απεμπλοκή της πατρίδας από το αποτυχημένο μνημόνιο. Ισως είναι εξ ίσου κατάλληλη η ώρα και για τον Αλέξη Τσίπρα να μιμηθεί τον μεγάλο Γάλλο σοσιαλιστή Ζαν Ζορές ( αν τον έχει υπ όψιν..), να βάλει νερό στο ανακατεμένο κρασί του και να χαράξει πατριωτική συνεργασία με την κυβέρνηση, όπως εκείνος, στα θέματα ύψιστου εθνικού συμφέροντος….

«Καλά τα λέμε αλλά ποιός μας ακούει», θα πουν πάλι οι απαισιόδοξοι. Θα επιμείνουμε όμως..Ποτέ κανείς δεν ξέρει!…

 

 [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ