Νέα δήλωση Καμμένου για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την κυβέρνηση

Για τα σενάρια που τον φέρουν να αποχωρεί από την κυβέρνηση, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο «Μακεδονία», απάντησε ο Πάνος Καμμένος, προσερχόμενος στη κοινή συνεδρίαση του εκτελεστικού και της ΚΟ του κόμματος.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή στο real.gr, ο Πάνος Καμμένος, θα αποχωρήσει από μέλος της κυβέρνησης, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση για λύση του Σκοπιανού με σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο «Μακεδονία» ως γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό ακόμη και στη σλάβικη γραφή.

“Η Real παίζει κάθε μέρα και μια είδηση. Δεν υπάρχουν τέτοιες ειδήσεις” δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων εάν θα παραιτηθεί στην περίπτωση που έρθει στη βουλή πρόταση για σύνθετη ονομασία.

“Λυπάμαι πολύ, επιμένουμε στην είδηση. Είναι απολύτως σαφές ότι δεν υπάρχει περίπτωση υπουργός να διαφωνεί σε οποιοδήποτε θέμα, να καταψηφίζει και να παραμένει στη θέση του. Είναι κανονισμός του υπουργικού συμβουλίου” απάντησε ο διευθυντής σύνταξης της Realnews Βασίλης Σκουρής, μέσω το κεντρικού μαγκαζίνου του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Σκουρής, ο κ. Καμμένος έχει την εκτίμηση στο ότι δεν θα έρθει λύση για το Σκοπιανό, συνεπώς δεν θα χρειαστεί να συμβεί αυτό.

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ