Ράλλυ Δωδώνης: Ένα 9χρονο αγόρι τραυματίστηκε όταν αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του

Ένας 9χρονος θεατής τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι όταν αυτοκίνητο με αριθμό «17» ξέφυγε από την πορεία του κατά τη διάρκεια του Ράλλυ Δωδώνης στη διαδρομή προς το Θεριακίσι. Νωρίτερα στην ίδια διοργάνωση, σημειώθηκε και δεύτερο ατύχημα με το αυτοκίνητο «00», χωρίς ωστόσο να προκληθούν τραυματισμοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ένας 9χρονος θεατής τραυματίστηκε στο ατύχημα στο Ράλλυ Δωδώνης.
  • Το παιδί παρακολουθούσε τη διαδρομή προς το Θεριακίσι όταν το αυτοκίνητο με το νούμερο «17» ξέφυγε από την πορεία του και το τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι.
  • Νωρίτερα στην ίδια διοργάνωση, σημειώθηκε ένα ακόμη ατύχημα με το αυτοκίνητο «00» χωρίς όμως να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Ένας 9χρονος θεατής τραυματίστηκε στο ατύχημα στο Ράλλυ Δωδώνης.

Δύο ατυχήματα στο Ράλλυ Δωδώνης με έναν ελαφρά τραυματία

Το παιδί παρακολουθούσε το Ράλλυ και συγκεκριμένα τη διαδρομή προς το Θεριακίσι, μαζί με τον πατέρα του όταν το αυτοκίνητο με το νούμερο «17» ξέφυγε από την πορεία του, βγήκε εκτός διαδρομής και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, το παιδί στο πόδι.

Για καθαρά προληπτικούς λόγους, ο πατέρας του μετέφερε το παιδί στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» για τις απαραίτητες πρώτες εξετάσεις. Μετά τη σύντομη διακοπή και τον έλεγχο της διαδρομής, το Ηπειρωτικό Ράλι ξεκίνησε εκ νέου και αυτή την ώρα εξελίσσεται κανονικά.

Νωρίτερα στην ίδια διοργάνωση, σημειώθηκε ένα ακόμη ατύχημα με το αυτοκίνητο «00» χωρίς όμως να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google