Τάσος Χατζηβασιλείου για την απειλή βόμβας σε πτήση προς τη Βιέννη: «Μας ενημέρωσαν κατά την προσγείωση – Όλα καλά»

Στην πτήση της AEGEAN από την Αθήνα με προορισμό τη Βιέννη, για την οποία υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα, επέβαινε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τάσος Χατζηβασιλείου.

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Στην πτήση της AEGEAN, η οποία αναχώρησε από την Αθήνα με προορισμό τη Βιέννη και για την οποία υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα, επέβαινε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τάσος Χατζηβασιλείου.
  • Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, οι επιβάτες της πτήσης ενημερώθηκαν για την απειλή κατά την προσγείωση του αεροσκάφους στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.
  • Ο έλεγχος από τις αυστριακές Αρχές δεν εντόπισε κάτι ύποπτο στο αεροπλάνο, με τον κ. Χατζηβασιλείου να διαβεβαιώνει: «Όλα καλά, όλοι ασφαλείς».

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στην πτήση της AEGEAN, η οποία αναχώρησε από την Αθήνα με προορισμό προς τη Βιέννη, και για την οποία υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα, ήταν ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τάσος Χατζηβασιλείου.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media, οι επιβάτες της πτήσης ενημερώθηκαν για την απειλή κατά την προσγείωση του αεροσκάφους στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.

«Όλα καλά, όλοι ασφαλείς», έγραψε ακόμη ο κ. Χατζηβασιλείου, διευκρινίζοντας ότι έγινε έλεγχος από τις αυστριακές Αρχές και δεν εντόπισε κάτι ύποπτο στο αεροπλάνο.

«Συνεχίζουμε κανονικά την επίσκεψη εργασίας» κατέληξε ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τάσου Χατζηβασιλείου

«Καλησπέρα από τη Βιέννη!

Νωρίτερα, κατά την προσγείωση εδώ, ενημερωθήκαμε για πιθανή ύπαρξη βόμβας στο αεροπλάνο που μας μετέφερε.

Ο έλεγχος των αυστριακών Αρχών κατέδειξε ότι τελικά δεν υπήρχε τίποτα. Όλα καλά, όλοι ασφαλείς.

Συνεχίζουμε κανονικά την επίσκεψη εργασίας».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.