Τα δάκρυα της δούκισσας – Αυτή είναι η στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ ξεσπά σε κλάματα στους Αγώνες Invictus

Η συναισθηματική Μέγκαν Μαρκλ έμεινε δακρυσμένη κατά τη διάρκεια της έκτης ημέρας των Αγώνων Invictus στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, καθώς εθεάθη σε πλάνα να σκουπίζει τα δάκρυά της σε μια τελετή απονομής μεταλλίων για τους βετεράνους.

Μέγκαν Μαρκλ: Εντυπωσιακή στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι – «Ήθελε να δείξει την στήριξη της»

Η Πολωνία κέρδισε την Κολομβία στον τελικό του καθιστικού βόλεϊ στον οποίο ο Δούκας και η Δούκισσα παρευρέθηκαν μαζί με τον Τζόνι Μέρσερ και τους πολλούς, άλλους υποστηρικτές.

Το βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ ξέσπασε σε κλάματα, ενώ το πλήθος συνέχισε τα χειροκροτήματα αφού αγκάλιασε και συνομιλούσε με τους νικητές που βραβεύτηκαν με χρυσά μετάλλια.

Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεψε την παράσταση από τον πρίγκιπα Χάρι στους Αγώνες Invictus

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος ίδρυσε τους αγώνες για βετεράνους το 2014, έβαλε ένα παρήγορο χέρι γύρω από τη σύζυγό του για να της δώσει κουράγιο. Εν τω μεταξύ, η βασιλική οικογένεια έχει αποφύγει οποιαδήποτε αναφορά στα 39α γενέθλιά του.

Ένα-ένα τα ονόματα των νικητών βετεράνων ανακοινώνονται και τους δίνεται ένα μετάλλιο καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σκύβουν να τους αγκαλιάσουν και να τους συγχαρούν.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι θεατές τραγούδησαν το «Happy Birthday» στον πρίγκιπα Χάρι, την ώρα που οι ευχές απουσίαζαν κυρίως από τους επίσημους λογαριασμούς της μοναρχίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αντίθετα, οι επίσημοι λογαριασμοί των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του παλατιού πέρασαν όλη την ημέρα δημοσιεύοντας αναρτήσεις για τον βασιλιά Κάρολο, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, την πριγκίπισσα Κέιτ και τη Σόφι, δούκισσα του Εδιμβούργου – χωρίς να αναφέρουν ούτε μια φορά τον Πρίγκιπα Χάρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ