Το πάρτι γενεθλίων του πρίγκιπα Χάρι σε… μπυραρία – Το γενναίο φιλοδώρημα που άφησε

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ γιόρτασαν τα γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι σε μια γερμανική μπυραρία χθες το απόγευμα, πίνοντας μερικές από τις καλύτερες λάγκερ του Ντίσελντορφ και τρώγοντας παραδοσιακά πιάτα προτού αφήσουν ένα «μεγάλο φιλοδώρημα» για το προσωπικό.

Ο πρίγκιπας Χάρι, που είναι σήμερα 39 ετών, πόζαρε καθώς μπροστά του βρίσκονταν πιάτα με bratwurst λουκάνικο, Wiener Schnitzel, κόκκινο λάχανο και πουρέ πατάτας.

Με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και 12 συνεργάτες του, διασκεδάζουν καθώς το φαγητό έφτασε στο τραπέζι του στο εστιατόριο «Im Goldened Kessel» – το οποίο είναι μέρος της ζυθοποιίας Schumacher.

Στο τέλος της βραδιάς το ζευγάρι πόζαρε για φωτογραφίες με το προσωπικό, με τη Μέγκαν Μαρκλ να εντυπωσιάζει με το κομψό ντύσιμό της.

Ο Χάρι και η Μέγκαν πόζαραν χαρούμενοι για φωτογραφίες με την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Thea Ungermann και τον επικεφαλής σερβιτόρο Frank Wackers, ο οποίος εργάζεται στο εστιατόριο για 38 χρόνια.

Η Thea είπε: «Ήταν ένας υπέροχος άνδρας και περνούσε πολύ χαρούμενα. Η Μέγκαν ήταν υπέροχη». Κατά τη διάρκεια του γεύματός του, στον Χάρι δόθηκε μια τούρτα γενεθλίων από το προσωπικό του εστιατορίου, που εδρεύει στην παλιά πόλη της πόλης του Ντίσελντορφ.

Ο κ. Wackers είπε στη MailOnline ότι στον Χάρι σέρβιραν έξι μικρές μπύρες. Η Μέγκαν Μαρκλ ήπιε μόνο μια μικρή μπύρα. Πηγή κοντά στο ζευγάρι ανέφερε: «Έπιναν τοπική μπύρα και έφαγαν τοπικά πιάτα για να βιώσουν ένα αληθινό γερμανικό γεύμα. Όλοι ήταν απίστευτα φιλικοί, ειδικά οι σερβιτόροι που απεικονίζονται στη φωτογραφία στο διαδίκτυο. Δεν δείπνησαν σε ιδιωτικό χώρο και ήταν σε εξαιρετική διάθεση και γελούσαν με την ομάδα. Μετά το δείπνο, η ομάδα επέστρεψε στο ξενοδοχείο για να τραγουδήσει χρόνια πολλά και να φάει τούρτα λίγο πριν τα μεσάνυχτα!».

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είπε ότι ο Χάρι πήρε τον λογαριασμό και άφησε ένα μεγάλο φιλοδώρημα για το προσωπικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ