Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί δεν φορούσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της – BINTEO

Στην Γερμανία στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι για τους Αγώνες Invictus βρίσκεται η δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ. Όπως ήταν φυσικό οι κάμερες ακολουθούν το ζευγάρι σε κάθε τους βήμα στο αθλητικό γεγονός για βετεράνους του στρατού που έχουν τραυματιστεί.

Μέγκαν Μαρκλ: Το έριξε έξω σε συναυλία της Μπιγιονσέ – Σκυθρωπός ο πρίγκιπας Χάρι

Έτσι οι φωτογράφοι παρατήρησαν ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν φορούσε το διαμαντένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον πρίγκιπα Χάρι. Το δαχτυλίδι έχει ένα διαμάντι από την Μποτσουάνα και δύο διαμάντια από την συλλογή της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα. Μάλιστα το σχεδίασε ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι για την δούκισσα του Σάσσεξ.

Πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψε τι θέλει να γίνει ο Άρτσι όταν μεγαλώσει

Σύμφωνα με το περιοδικό People, μία βάση που κρατάει το διαμάντι πάνω στο δαχτυλίδι έχει «χαλαρώσει» και γι’ αυτό στάλθηκε στο κοσμηματοπωλείο για επισκευή.

Η Μέγκαν Μαρκλ στις δημόσιες εμφανίσεις της φοράει κοσμήματα που έχουν κάποια σημαντική συναισθηματική αξία. Επέλεξε λοιπόν να εμφανιστεί με την βέρα της αλλά και το ρολόι Cartier της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το οποίο κληρονόμησε ο πρίγκιπας Χάρι μετά τον θάνατο της μητέρας του.

Πρίγκιπας Χάρι: Νέα «καρφιά» στην βασιλική οικογένεια – «Δεν είχα στήριξη όταν γύρισα από το Αφγανιστάν»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ