Πριγκίπισσα Νορβηγίας: Παντρεύεται τον σαμάνο αρραβωνιαστικό της

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα, πρωτότοκη κόρη του βασιλιά Χάραλντ του 5ου και της βασίλισσας Σόνιας της Νορβηγίας, παντρεύεται τον σαμάνο αρραβωνιαστικό της, Ντουρέκ Βέρετ, όπως ανακοίνωσε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κέιτ Μίντλετον: Πώς έχει τιμήσει την μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα – ΦΩΤΟ

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου του 2024 στο πανέμορφο χωριό Geiranger, στη δυτική Νορβηγία και συγκεκριμένα στο ιστορικό ξενοδοχείο Hotel Union.

«Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι που μπορούμε να γιορτάσουμε την αγάπη μας στο όμορφο περιβάλλον του Geiranger. Σημαίνει πολλά για εμάς να συγκεντρώσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε ένα μέρος που είναι τόσο πλούσιο σε ιστορία και έντονες φυσικές εμπειρίες. Είναι το τέλειο μέρος για να αγκαλιάσουμε την αγάπη μας», έγραψε το ζευγάρι στην λεζάντα της ανάρτησής του στο Ιnstagram καθώς μοιράστηκαν μια κοινή τους φωτογραφία.

Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ: Κατηγορούσε τον εαυτό του για τον θάνατο του γιου του και της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Επίσης αναφέρουν ότι «το χωριό είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά φιόρδ και τα βουνά του. Τα φιόρδ περιλαμβάνονται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και αντιπροσωπεύουν τον πλούσιο πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά της χώρας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ