Πριγκίπισσα Νταϊάνα – Αδημοσίευτη ηχητική συνέντευξη: «Ο Κάρολος δεν ήθελε τον Χάρι – Προτιμούσε κόρη»

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την δεκαετία του 1990. Σε αυτό ακούγεται η αδικοχαμένη πριγκίπισσα να λέει ότι ο βασιλιάς Κάρολος ήταν απογοητευμένος όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Χάρι επειδή ήθελε κορίτσι.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: 26 χρόνια από τον θάνατο της «βασίλισσας στην καρδιά των ανθρώπων» – Οι θεωρίες συνωμοσίας για το τροχαίο

Το ηχητικό απόσπασμα ήταν μέρος από τις κασέτες που έδωσε η Νταϊάνα στον συγγραφέα Άντριου Μόρτον προκειμένου να γράψει το βιβλίο «Νταϊάνα: Η αληθινή ιστορία της». Ο Μόρτον φέρεται να έδινε μέσω τρίτου στην πριγκίπισσα Νταϊάνα ερωτήσεις και στη συνέχεια εκείνη ηχογραφούσε τις απαντήσεις της. Σε αυτές τις κασέτες η πριγκίπισσα έκανε αποκαλύψεις για την ζωή της, τα προβλήματα στον γάμο της με τον βασιλιά Κάρολο και την μάχη της με την κατάθλιψη και την βουλιμία.

Στο νέο ηχητικό απόσπασμα ακούγεται η Νταϊάνα να λέει ο βασιλιάς της Βρετανίας στη διάρκεια της βάπτισης του πρίγκιπα Χάρι είχε πει στην μητέρα της ότι είναι απογοητευμένος επειδή δεν ήταν κορίτσι. «Ο σύζυγός μου ούτε που μιλάει στην μαμάκα. Επειδή στην βάπτιση του Χάρι ο Κάρολος πήγε στην μαμάκα και της είπε: Είμαστε τόσο απογοητευμένοι, πιστεύαμε ότι θα είναι κορίτσι. Και η μαμάκα του ‘’πήρε το κεφάλι’’ και του είπε: Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις πόσο τυχερός είσαι που έχεις ένα παιδί που είναι κανονικό», είπε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πρίγκιπας Χάρι: Πώς κατέληξε στο χέρι της Κέιτ Μίντλετον το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Νταϊάνα

πριγκίπισσα Νταϊάνα Κάρολος

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο βασιλιάς Κάρολος πάντα απομακρύνεται και κλείνεται στον εαυτό του όταν κάποιος του αντιμιλήσει. «Από εκείνη την ημέρα τα παντζούρια κατέβηκαν. Αυτό κάνει όταν κάποιος του αντιμιλάει», ανέφερε η πριγκίπισσα.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σε δημοπρασία διάσημο φόρεμά της

Σε άλλο ηχητικό απόσπασμα η Νταϊάνα μίλησε για την άσχημη σχέση που είχε με την μητριά της, Ρέιν Σπένσερ και το μίσος που έτρεφε για εκείνη. «Ήμουν τόσο θυμωμένη. Της είπα: Σε μισώ τόσο πολύ. Μακάρι να ήξερες πόσο σε μισούσαμε όλοι γι’ αυτό που έκανες. Κατέστρεψες το σπίτι. Ξόδεψες τα λεφτά του μπαμπάκα».

Τα ηχητικά ντοκουμέντα ήρθαν στην δημοσιότητα μία ημέρα μετά την συμπλήρωση 26 ετών από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι. Επίσης αναμένεται να παρουσιαστούν σε ένα ντοκιμαντέρ του Disney+ για την ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το οποίο στηρίζεται στο βιβλίο του Μόρτον και θα προβληθεί στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Να σημειωθεί ότι το βιβλίο του Μόρτον για την Νταϊάνα κυκλοφόρησε το 1992 και είχε προκαλέσει αίσθηση. Σε αυτό αποκαλύπτονταν λεπτομέρειες για την δύσκολη ζωή της πριγκίπισσας και τις απόπειρες αυτοκτονίας της. Η Νταϊάνα αποκάλυψε ότι είχε κοπεί με μαχαίρι και όταν ήταν έγκυος έπεσε επίτηδες από την σκάλα. Τότε το βιβλίο θεωρήθηκε ότι προξενεί πολύ μεγάλη ζημιά στην βρετανική βασιλική οικογένεια και αποσύρθηκε από τα ράφια. Μετά τον θάνατο της Νταϊάνα το 1997 ο συγγραφέας κυκλοφόρησε ένα ακόμη βιβλίο που περιελάμβανε τις απομαγνητοφωνήσεις των συζητήσεων που είχε με την Νταϊάνα και την πλήρη επιβεβαίωση ότι εκείνη ήταν τελικά «ανώνυμη πηγή» του.

πριγκίπισσα Νταϊάνα Κάρολος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ