Πρίγκιπας Χάρι: Νέα «καρφιά» στην βασιλική οικογένεια – «Δεν είχα στήριξη όταν γύρισα από το Αφγανιστάν»

Νέες αιχμές κατά της βρετανικής βασιλικής οικογένειας άφησε ο πρίγκιπας Χάρι στο ντοκιμαντέρ του «Heart of Invictus» για το Netflix.

Πρίγκιπας Χάρι: Πώς κατέληξε στο χέρι της Κέιτ Μίντλετον το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ο δούκας του Σάσεξ μιλάει στο ντοκιμαντέρ για την δική του θητεία στον βρετανικό στρατό στο Αφγανιστάν, ενώ η Μέγκαν Μαρκ εμφανίζεται για λίγο στο πλευρό του κατά τη διάρκεια συζητήσεων με τραυματισμένους βετεράνους του στρατού.

Όπως είπε όταν επέστρεψε από το Αφγανιστάν το 2008 «ο μεγαλύτερος αγώνας για μένα ήταν ότι κανείς γύρω μου δεν μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει». «Δεν είχα αυτή την δομή υποστήριξης, αυτό το δίκτυο ή την συμβουλή ειδικού για να αναγνωρίζω τι συνέβαινε πραγματικά με εμένα», ανέφερε ο πρίγκιπας Χάρι.

Βασιλιάς Κάρολος – Πρίγκιπας Χάρι: Ξεκινούν τις «ειρηνευτικές συνομιλίες»

Στη συνέχεια εξήγησε ότι μόλις γύρισε από τον πόλεμο κατάλαβε ότι είχε το τραύμα από τον θάνατο της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα. Όπως είπε ο θάνατος της δεν συζητήθηκε ποτέ μέσα στην βασιλική οικογένεια. «Δυστυχώς, όπως οι περισσότεροι από εμάς, η πρώτη φορά που σκέφτεσαι την ψυχοθεραπεία είναι όταν βρίσκεσαι ξαπλωμένος στο πάτωμα σε εμβρυική στάση πιθανότητα ευχόμενος να είχε αντιμετωπίσει νωρίτερα κάποια από αυτά τα πράγματα. Αυτό θα ήθελα πραγματικά να αλλάξει», τόνισε ο πρίγκιπας Χάρι.

Το ντοκιμαντέρ των 5 επεισοδίων με τους Αγώνες Invictus, που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο πρίγκιπας Χάρι για τους βετεράνους του στρατού, είναι μέρος της συμφωνίας των Σάσεξ με το Netflix. Ταυτόχρονα η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είναι παραγωγοί μίας ρομαντικής σειράς για το Netflix, η οποία θα στηρίζεται στο επιτυχημένο βιβλίο «Συνάντησε με στην λίμνη».

Μέγκαν Μαρκλ: Ανησυχεί για πιθανή συνάντηση του πρίγκιπα Χάρι με την Κέιτ Μίντλετον

πρίγκιπας Χάρι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ