Μέγκαν Μαρκλ: Ανησυχεί για πιθανή συνάντηση του πρίγκιπα Χάρι με την Κέιτ Μίντλετον

Οι κακές σχέσεις ανάμεσα στην Μέγκαν Μαρκλ και την Κέιτ Μίντλετον είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Είχαν αποκαλυφθεί με δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, τα οποία επιβεβαίωσε στην συνέντευξη της στην Όπρα Γουίνφρεϊ η δούκισσα του Σάσσεξ. Η Μέγκαν Μαρκλ είχε αποκαλύψει τότε ότι η Κέιτ Μίντλετον την έκανε να κλάψει στην διάρκεια της πρόβας του νυφικού της.

Πρίγκιπας Χάρι: Πώς κατέληξε στο χέρι της Κέιτ Μίντλετον το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Φαίνεται, όμως, ότι η άσχημη ατμόσφαιρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες δεν έχει αλλάξει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η Μέγκαν Μαρκλ ανησυχεί ότι η Κέιτ Μίντλετον θα ανακατευτεί στην συνάντηση που αναμένεται να έχει ο πρίγκιπας Χάρι με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο.

Ο δούκας του Σάσεξ θα βρίσκεται στο Λονδίνο για μία φιλανθρωπική εκδήλωση στις 7 Σεπτεμβρίου. Σε αυτή την σύντομη επίσκεψη αναμένεται να δει από κοντά τον βασιλιά Κάρολο προκειμένου να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους μετά τις εκρηκτικές αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι για την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Μέγκαν Μαρκλ: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στο Ιnstagram – Θα βγάλει εκατομμύρια

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της στην συνάντηση αλλά φέρεται να ανησυχεί ότι στις συζητήσεις θα εμπλακεί η Κέιτ Μίντλετον. Πηγή είπε στο περιοδικό Heat ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει μεγάλο σεβασμό για την σύζυγο του αδερφού του παρά το γεγονός ότι έχουν «παγώσει» οι σχέσεις του με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Η Μέγκαν δεν θα είναι χαρούμενη εάν εκείνος το πράξει αυτό (σ.σ. συζητήσει με την Κέιτ Μίντλετον). Η Μέγκαν δεν μπορεί παρά να αισθάνεται ότι η Κέιτ ανακατεύεται στις υποθέσεις τους», είπε η ίδια πηγή.

Μέγκαν Μαρκλ: Η μητέρα της φωτογραφήθηκε με την Κρις Τζένερ και την Κιμ Καρντάσιαν

Μία ημέρα μετά την συνάντηση του δούκα του Σάσσεξ με τον βασιλιά Κάρολο η βασιλική οικογένεια ετοιμάζεται για το ιδιωτικό μνημόσυνο για το ένα έτος από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Η βασιλική οικογένεια θα συγκεντρωθεί στο Κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία αλλά ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει λάβει πρόσκληση να παρευρεθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ