Μέγκαν Μαρκλ: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στο Ιnstagram – Θα βγάλει εκατομμύρια

Έτοιμη για την μεγάλη επιστροφή στο Instagram φέρεται να είναι η Μέγκαν Μαρκλ με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι μπορεί να κερδίσει εκατομμύρια για κάθε ανάρτηση.

Μέγκαν Μαρκλ: Η μητέρα της φωτογραφήθηκε με την Κρις Τζένερ και την Κιμ Καρντάσιαν

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να βρίσκεται πίσω από ένα νέο λογαριασμό στο Ιnstagram με το όνομα @meghan. Με μία φωτογραφία από ροζ παιώνιες, το αγαπημένο λουλούδι της δούκισσας ο λογαριασμός @meghan προς το παρών δεν έχει δημοσιεύσεις. Ωστόσο από τις αρχές του μήνα παρουσιάζει αύξηση στον αριθμό ακολούθων οι οποίοι από τους 3.000 έχουν ξεπεράσει αυτή τη στιγμή τους 100.000 χιλιάδες.

«Ναι είναι αυτή. Να περιμένετε μία ανακοίνωση πολύ σύντομα. Επιστρέφει», είπε στην Daily Mail πηγή κοντά στην ομάδα της δούκισσας του Σάσσεξ.

Μέγκαν Μαρκλ: Η Δούκισσα του Σάσεξ επιστρέφει στο Instagram – Πόσα χρήματα θα βγάζει για κάθε ανάρτηση;

«Όλοι στο Χόλιγουντ μιλούν για την επικείμενη επιστροφή της» δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της στη «The Mail on Sunday» και πρόσθεσε. «Η Μέγκαν δεν έκρυψε ποτέ το γεγονός ότι θέλει να επιστρέψει στο Instagram».

Μια πρώτη ένδειξη πως ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκει στην Μέγκαν Μαρκλ, είναι πως μεταξύ των ακολούθων του βρίσκεται η στενή της φίλη και πρώην πρόεδρος της «Archewell», Μαντάνα Νταγιάνι, καθώς και η συγγραφέας και ακτιβίστρια Μαλάλα Γιουσαφζάι, με την οποία το πρώην βασιλικό ζευγάρι είχε διαδικτυακή συνομιλία το 2020 με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Κοριτσιού.

Μέγκαν Μαρκλ: Το ιδιαίτερο νόημα πίσω από το κολιέ της

Σημειώνεται ότι ένα χρόνο πριν από το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, το 2017, διέγραψε το blog «The Tig» και τους λογαριασμούς της στο Instagram και το Twitter. Σύμφωνα με το Hello ο λογαριασμός δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο λίγο πριν από την πρεμιέρα του podcast της «Archetypes».

Ο ειδικός σε θέματα μάρκετινγκ, Κεντ Μουρ εκτίμησε ότι η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να κερδίσει εκατομμύρια από την διαφήμιση προϊόντων. «Πιστεύω ότι αμέσως θα εκτοξευθεί στους 10 influencers με τις μεγαλύτερες αμοιβές στον κόσμο. Το στάτους της είναι μοναδικό γιατί είναι διασημότητα, ηθοποιός και μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η Μέγκαν θα μπορούσε να χρεώνει ένα εκατομμύριο δολάριο για κάθε ανάρτηση το λιγότερο», είπε ο Κεντ Μουρ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ