Μέγκαν Μαρκλ: Το ιδιαίτερο νόημα πίσω από το κολιέ της

Η Μέγκαν Μαρκλ αγαπά τα κοσμήματα και δεν το κρύβει. Μάλιστα όσο καιρό ήταν ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε την δυνατότητα να φορέσει και κάποια κομμάτια που ανήκουν στο “στέμμα”.

Ένα από αυτά ήταν και η τιάρα που είχε φορέσει στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, αν και φήμες ήθελαν η αρχική επιλογή της να ήταν η τιάρα που τελικά φόρεσε η πριγκίπισσα Ευγενία στον δικό της γάμο, όμως η βασίλισσα Ελισάβετ της την αρνήθηκε καθώς είχε υποσχεθεί να την δώσει στην εγγονή της.

Εκτός από τα δικά της κοσμήματα η Μαρκλ επίσης έχει στην κατοχή της ορισμένα που ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και τα οποία μετά τον θάνατό της μοιράστηκαν στους δύο γιους της.

Τώρα στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε ένα κολιέ το οποίο ενδέχεται να έχει ένα πολύ γλυκό νόημα. Σύμφωνα με το Page Six η δούκισσα του Σάσεξ παρευρέθηκε σε ένα γεύμα γενεθλίων στην Καλιφόρνια. Μάλιστα στο Instagram, ανέβηκε και φωτογραφία της από το γεύμα. Στην φωτογραφία βλέπουμε την σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι λιτά ντυμένη, με το χρυσό προσωποποιημένο μενταγιόν της να μαγνητίζει τα βλέμματα.

«Καθυστερημένοι εορτασμοί γενεθλίων με αυτές τις υπέροχες μούσες», ήταν η λεζάντα του Instagram Story.

Πηγή: Instagram/@highbrowhippie

Η Μέγκαν Μαρκλ όπως φαίνεται φοράει ένα κολιέ με κρεμαστό κόσμημα το οποίο κοστολογείται από 1.840 έως και 2.555 δολάρια. Πάνω στο κόσμημα μπορούν να χαραχτούν ονόματα, φράσεις και άλλα και είναι διαθέσιμο έως και με τρία διαμάντια.

Αν και δεν είναι σαφές, το κόσμημα δείχνει να είναι χαραγμένο και να έχει ένα μικρό διαμάντι. Ίσως η δούκισσα να έχει χαραγμένα τα ονόματα των δύο παιδιών της, του τετράχρονου Άρτσι και της δίχρονης Λίλιμπετ. Εξάλλου η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη στην συλλογή κοσμημάτων της ορισμένα κομμάτια, αφιερωμένα στα παιδιά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ