Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Εκτός ελέγχου η Αρετή – Θέλει να εκδικηθεί χωρίς κόστος

Πολλές θα είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι φανατικοί τηλεθεατές της δραματικής σειράς του Mega “Η Γη της Ελιάς” στην τρίτη σεζόν. Ήδη το τελευταίο επεισόδιο τους άφησε με κομμένη την ανάσα να περιμένουν με αγωνία να δουν αν όλα θα πάνε καλά με τους αγαπημένους τους ήρωες.

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της σειράς είναι ο Στάθης και η Ιουλία. Η σχέση τους έχει περάσει από πολλές δοκιμασίες και από ότι φαίνεται οι δυσκολίες δεν θα σταματήσουν. Σύμφωνα με τα spoiler έχουν μία κόρη την ύπαρξη της οποίας αγνοούν και οι δύο και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να την βρουν.

Όπως φαίνεται όμως ένας άνθρωπος δεν θα χαρεί καθόλου με αυτό το νέο. Με βάση τον “Τηλεθεατή” η Αρετή στο άκουσμα της ύπαρξης αυτού του παιδιού θα βγει εκτός ελέγχου.

Θα μάθει για το παιδί του Στάθη και της Ιουλίας και το μένος της εναντίον τους θα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Η είδηση πλέον θα κυκλοφορήσει ευρέως στη Μάνη και εκείνη θα βγάλει τον χειρότερο εαυτό της. Ανοίγει το κουτί με τις κατάρες και λιθοβολεί τον Στάθη όπου βρεθεί κι όπου σταθεί.

Πλέον ο στόχος της είναι σαφής: να τον εκδικηθεί με κάθε τρόπο και μέσο χωρίς να υπολογίζει ούτε τη Βασιλική που παραλίγο να τη χάσει από πνιγμό.

Ο Στάθης από την άλλη έχει ως μόνο στόχο να βγει τη χαμένη του κόρη. Και θα κινήσει γη και ουρανό για αυτό και μάλιστα θα έχει ως σύμμαχό του τον Λυκούργο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ