Πάνος Μουζουράκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό της κόρης του – «Ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά»

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν χθες (14/9) ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη. Η σύζυγος του τραγουδιστή έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό της κόρης του.

Πάνος Μουζουράκης: Πήρε τηλέφωνο την σύζυγό του στη μέση της συναυλίας – Το βίντεο από το TikTok

Ο τραγουδιστής έλαμπε από ευτυχία, μίλησε με συγκινητικά λόγια και κέρασε γλυκά τους δημοσιογράφους που περίμεναν να τους μιλήσει. «Ήμουν μέσα στον τοκετό. Είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δεν θα ξαναδώ ποτέ με τα ίδια μάτια γυναίκα που έχει γεννήσει, θα τις κοιτάω με απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή, ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά» είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Στη συνέχεια ανέφερε πως ξυρίστηκε για την κόρη του και ότι δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πως έγινε πατέρας: «Ξυρίστηκα για το μωρό. Δόξα τον Θεό η γυναίκα μου είναι καλά. Νιώθω χαρά. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άνδρες λένε ότι το συνειδητοποιούμε πιο αργά και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά. Αγχώθηκα στον πρώτο σπασμό. Έχουμε σκεφτεί όνομα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ