Ιρίνα Σάικ: Βγαίνει με τον Τομ Μπρέιντι αλλά… θέλει να παντρευτεί τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Όλα τα βλέμματα συγκεντρώνει πάνω του το φημολογούμενο ερωτικό τρίγωνο μεταξύ της Ιρίνα Σάικ, του Μπράντλεϊ Κούπερ και του Τομ Μπρέιντι. Ανάμεσα σε όλα όσα ακούγονται, μία ακόμα σκανδαλώδης φημολογία είδε το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αυτή το διάσημο μοντέλο μπορεί να περνάει χρόνο με τον πρώην σύζυγο της Ζιζέλ, όμως θέλει να παντρευτεί τον σταρ του Χόλιγουντ.

Ιρίνα Σάικ και Μπράντλει Κούπερ αγκαλιασμένοι στην Νέα Υόρκη – «Ξανά μαζί, σκέψεις για δεύτερο παιδί»

Η Page Six αναφέρει πως μία πηγή δήλωσε συγκεκριμένα, ότι η Σάικ ακόμα ελπίζει να παντρευτεί με τον ηθοποιό, με τον οποίο έχει αποκτήσει και μία εξάχρονη κόρη την Λία Ντε Σέιν Σάικ – Κούπερ.

Στα τέλη Αυγούστου είχε γίνει γνωστό πως η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ βρίσκονται μαζί σε διακοπές στην Ιταλία. Ωστόσο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα το μοντέλο εθεάθη να μπαίνει στο διαμέρισμα του Τομ Μπρέιντι στη Νέα Υόρκη.

Μπράντλεϊ Κούπερ: Γιατί δέχεται σφοδρή κριτική για την ταινία «Maestro»

Μία πηγή αποκάλυψε στην Page Six πως ο σταρ του Χόλιγουντ είχε αρχίσει να ζηλεύει την σχέση του μοντέλου και του πρώην αθλητή, αλλά μία άλλη πηγή δηλώνει ότι ο Κούπερ είναι απλά χαρούμενος για την πρώην του.

«Η Σάικ και ο Κούπερ δεν έχουν υπάρξει μαζί εδώ και καιρό», λέει η πηγή. «Έχουν ένα παιδί μαζί και αυτό είναι. Είναι οι καλύτεροι φίλοι. Είναι χαρούμενοι. Ο Μπραντ συμπαθεί πολύ τον Τομ και δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά υποστήριξη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ