Ιρίνα Σάικ: Ανέβασε φωτογραφία του Μπράντλεϊ Κούπερ χωρίς μπλούζα

Η Ιρίνα Σάικ φαίνεται ότι συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές, παρέα με τον πρώην σύντροφό της Μπράντλεϊ Κούπερ εν μέσω του πρόσφατου ειδυλλίου της με τον Τομ Μπρέιντι.

Το μοντέλο πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram μία σειρά φωτογραφιών της, στις οποίες ποζάρει τόπλες σε ένα βραχώδες σημείο της θάλασσας, ενώ το υπόλοιπο σώμα το καλύπτει με ένα μαύρο μπικίνι και αθλητικά παπούτσια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irina shayk (@irinashayk)

Τις ίδιες φωτογραφίες κοινοποίησε και με την μορφή του story στην ίδια πλατφόρμα. Όμως εκτός από τις τόπλες φωτογραφίες, σε story ανέβασε και τον πρώην σύντροφό της Μπράντλεϊ Κούπερ. Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Χολιγουντιανό ηθοποιό να ποζάρει μόνο με το μαγιό του, πάνω σε ένα κανό. Υπενθυμίζεται πως το μοντέλο και ο ηθοποιός έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την εξάχρονη Λία Ντε Σέιν Σάικ Κούπερ.

Πηγή: Instagram/irina shayk

 

Φυσικά με αυτή τη φωτογραφία, αποκαλύπτεται πως το πρώην ζευγάρι περνάει μέρος των διακοπών του μαζί, την ώρα που έχει γίνει γνωστό πως η Ιρίνα Σάικ έχει ένα ειδύλλιο με τον πρώην σύζυγο της Ζιζέλ και αθλητή Τομ Μπρέιντι. Μάλιστα οι κάμερες των παπαράτσι τους είχαν απαθανατίσει, σε ραντεβού που είχαν βγει.

Σύμφωνα με το Page Six η σχέση της Σάικ και του Μπρέιντι απασχόλησε για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας τον Ιούνιο. Εκείνη την εποχή, το μέσο ανέφερε αποκλειστικά ότι το διάσημο μοντέλο και ο πρώην ποδοσφαιριστής ήρθαν για πρώτη φορά κοντά, όταν και οι δύο παρευρέθηκαν στον γάμο του δισεκατομμυριούχου έμπορου έργων τέχνης Joe Nahmad στη Σαρδηνία της Ιταλίας. Ωστόσο ο μάνατζερ της Σάικ διέψευσε τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

Παράλληλα πηγές τον Ιούλιο δήλωναν στο Page Six πως ο Κούπερ δεν ήταν ενοχλημένος ή τρομοκρατημένος από το ειδύλλιο της πρώην του. Ο Μπρέιντι χώρισε τον Οκτώβριο του 2022 από την Ζιζέλ έπειτα από 13 χρόνια γάμου. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 13χρονο Μπέντζαμιν και την 10χρονη Βιβιέν. Ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει ακόμα έναν γιο, τον 16χρονο Τζακ, από την σχέση του με την Bridget Moynahan

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ