Ιρίνα Σάικ και Μπράντλει Κούπερ αγκαλιασμένοι στην Νέα Υόρκη – «Ξανά μαζί, σκέψεις για δεύτερο παιδί»

Στα χνάρια της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ βαδίζουν η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλει Κούπερ, καθώς φαίνεται ότι είναι και πάλι μαζί.

Πιασμένοι χέρι-χέρι Ιρίνα Σάικ και Μπράντλεϊ Κούπερ έκαναν βόλτα τα σκυλιά τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης επιβεβαιώνοντας τις φήμες για επανασύνδεση.

Ο Κούπερ  φορούσε μαύρο μπλουζάκι, μπλε cargo παντελόνι και αθλητικό σακάκι με την Σάικ να είναι ντυμένη με ένα λευκό μπλουζάκι, τζιν stonewash  σε συνδυασμό με ένα μαύρο πανωφόρι.

Σύμφωνα με τη Daily Mail που έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες, ο 47χρονος ηθοποιός και το 36χρονο σούπερ μοντελ που ήταν μαζί από το 2015 έως το 2019 και έχουν μαζί μια κόρη, είναι ξανά μαζί.

Τις φήμες περί επανασύνδεσης ενίσχυσε, εξάλλου, και η πρόσφατη εμφάνισή τους σε εκδήλωση για το Halloween με την πεντάχρονη κόρη τους Lea.

Η Σάικ πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες, με εκείνη μεταμφιεσμένη σε σύγχρονη Μπέτι Πέιτζ και τον Κούπερ … αρκούδο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irina shayk (@irinashayk)


Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά τις φήμες για επανασύνδεση όταν η Ιρίνα μοιράστηκε  φωτογραφίες από τις κοινές καλοκαιρινές διακοπές του στις Μπαχάμες.

Αν και χώρισαν το 2019, διατήρησαν φιλικές σχέσεις, με έναν κοινό φίλο τους να λέει στο Page Six : «Ήταν μια πραγματική οικογενειακή απόδραση και σκέφτονται να ξαναβρεθούν μαζί».

Η ίδια πηγή υποστήριξε ότι η Ιρίνα «θα ήθελε η κόρη της να έχει ένα αδερφάκι» και ότι ο Μπράντλεϊ είναι θετικός σε αυτή την προοπτική.

Κούπερ - Σάικ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ