Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά

Πατέρας έγινε σήμερα (14/9) για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης. Η σύζυγος του τραγουδιστή, Μαριλού Κόζαρη, έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κοντά στα 4 κιλά. Την αποκάλυψη έκανε η κολλητή φίλη της Μαριλούς Κόζαρη Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

«Αφού όλα πήγαν καλά να ευχηθούμε να τους ζήσει, μιας και πριν από περίπου 45 λεπτά έγιναν γονείς για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης και η καλή μου φίλη, η κολλητή μου, η Μαριλού Κόζαρη. Γέννησε πριν από λίγα λεπτά ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κοντά στα 4 κιλά. Η συγκίνησή μου είναι τεράστια. Να τους ζήσει, να είναι γερό και καλότυχο. Πήγαν όλα τέλεια. Να σας ζήσει παιδιά. Ο Πάνος ήταν στο πλευρό της όλη την ώρα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, εμφανώς συγκινημένη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 27 Μαΐου, ενώ η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε σήμερα με τον ερχομό του παιδιού τους. Ο τραγουδιστής είχε γίνει viral στο TikTok στα μέσα Αυγούστου όταν και διέκοψε τη συναυλία του για να πάρει τηλέφωνο τη σύζυγό του.

«Συγγνώμη, έπρεπε να πάρω την οικογένειά μου ένα τηλέφωνο. Αν είστε ερωτευμένοι, αν είστε ερωτευμένοι και τσακώνεστε δεν είναι σωστό. Αν είστε ερωτευμένοι και ζηλεύετε δεν είναι σωστό. Και εσείς που είστε πιο μικρά μην ενδώσετε σε κάτι, το οποίο δεν σας γεμίζει 100%. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε 44 χρόνια… Μπορεί και 60, και 70, και 80, και 100, αλλά υπάρχει εκεί αυτό το πλάσμα… Φίλα με ακόμα…» ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής στο βίντεο που αναρτήθηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Η λεζάντα του βίντεο γράφει: «Να βρείτε κάποιον σαν τον Μουζουράκη που στη μέση της συναυλίας πήρε την γυναίκα του τηλέφωνο για να της αφιερώσει το “φίλα με ακόμα”».

@charakaratza @Panos Mouzourakis Official #panosmouzourakis #filameakoma #filame #goals #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Chara Karatza

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ