Πάνος Μουζουράκης: Οι πρώτες του δηλώσεις μια μέρα μετά τον γάμο του με την Μαριλού Κόζαρη

Με τα ιερά δεσμά του γάμου δέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου 2023 ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη.

Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου – Κατήγγειλε απειλές κατά ρεπόρτερ της εκπομπής από δημοσιογράφους στον γάμο του Μουζουράκη

Ο παραμυθένιος γάμος έγινε στην Αίγινα, το αγαπημένο νησί του Ζευγαριού, στο οποίο μάλιστα ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει αποκτήσει το δικό του σπίτι. Μάλιστα το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

Το μυστήριο έλαβε χώρα στο εκκλησάκι τον Αγίων Αποστόλων με τους κουμπάρους τους να είναι οι: Λίλα Μουρτζίκου, Δημήτρης Λιόσης, Αντώνης Βουρακης, Ευαγγελία Γκαράνη και Κατερίνα Κολοτούρου. Λίγο πριν από από τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου η Μαριλού Κόζαρη έφτασε στην εκκλησία, συνοδευόμενη από τον πατέρα της Παναγιώτη, μέσα σε ένα λευκό vintage αυτοκίνητο.

Ο Πάνος Μουζουράκης περίμενε την πανέμορφη νύφη συγκινημένος στο κατώφλι της εκκλησίας, ενώ λίγο πριν αρχίσει το μυστήριο της έδωσε την ανθοδέσμη που κρατούσε αλλά και ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Πάνος Μουζουράκης

Πάνος Μουζουράκης

Αμέσως μετά το μυστήριο, δόθηκε ένα μεγάλο πάρτι στον Πύργο Σαλιαρέλη ενώ σήμερα, μια μέρα αργότερα, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη οργάνωσε ένα after wedding party σε beach bar τις περιοχής.

Λίγο μετά τις 13.00, έφτασαν στο πάρτι και οι δύο νεόνυμφοι. Ιδιαίτερα χαλαροί και ευδιάθετοι χαιρέτησαν τους φωτογράφους και δημοσιογράφους, πόζαραν στον φακό, ενώ γνωστός τραγουδιστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Πώς είναι η πρώτη μέρα μετά τον γάμο σας;» τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, με τον Πάνο Μουζουράκη να απαντά: «Δεν έχω προλάβει να τη ζήσω και να την απολαύσω. Αλλά είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Ξέρετε από ποίηση; Σας άρεσε το ποίημα που έγραψα; Δεν έλεγε ό,τι έπρεπε να ειπωθεί;». «Δεν έχω και ένα μανταρίνι να σας δώσω όπως ο Άρης Σερβετάλης» συμπλήρωσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ