Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Όσα έγιναν στον γάμο – Το καυτό φιλί και η τρυφερή αγκαλιά της νύφης με τον πατέρα της

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη. Ο παραμυθένιος γάμος έγινε στην Αίγινα, το αγαπημένο τους νησί στο οποίο μάλιστα ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει αποκτήσει το δικό του σπίτι.

Το μυστήριο έλαβε χώρα στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων με τους κουμπάρους τους: Λίλα Μουρτζίκου, Δημήτρη Λιόση, Αντώνη Βουράκη, Ευαγγελία Γκαράνη και Κατερίνα Κολοτούρου. Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη θα γίνουν σε λίγο καιρό γονείς.

Λίγο πριν από από τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου η Μαριλού Κόζαρη έφτασε στην εκκλησία,  συνοδευόμενη από τον πατέρα της Παναγιώτη, μέσα σε ένα λευκό vintage αυτοκίνητο. Ο Πάνος Μουζουράκης περίμενε την πανέμορφη νύφη συγκινημένος στο κατώφλι της εκκλησίας, ενώ λίγο πριν αρχίσει το μυστήριο της έδωσε την ανθοδέσμη που κρατούσε αλλά και ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Πάνος Μουζουράκης

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Έλενα Παπαρίζου που ανέβασε βίντεο από τον γάμο στο Instagram, στέλνοντας τις ευχές της στο ζευγάρι. Επίσης, το παρών έδωσαν η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια, η Δήμητρα Ματσούκα, η Σμαράγδα Καρύδη, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη,  Ματίνα Νικολάου, ο Κώστας Κόκλας, ο Θανάσης Αλευράς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

Από το πλευρό της νύφης δεν θα μπορούσε να λείπει η κολλητή της φίλη, Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ανέβαζε συνεχώς stories στο Instagram με βίντεο και φωτογραφίες.

Ανάμεσα σε άλλα, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε και βίντεο με τα νυφικά παπούτσια της φίλης της. Σε ένα βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου εκφράζει την… αγωνία της για το πού θα γράψουν τα ονόματα των ανύπαντρων, καθώς ο πάτος στα παπούτσια είναι μαύρος. Στη συνέχεια ανέβασε ακόμη ένα βίντεο από τη στιγμή που γράφονται τα ονόματα με πρώτο και καλύτερο της της ίδιας της παρουσιάστριας.

Σε άλλο βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου δείχνει ένα ζευγάρι All Star που όπως λέει θα είναι και αυτά νυφικά παπούτσια, με την Μαριλού Κόζαρη να αναφέρει με χιούμορ πως για να γράψει όλα τα ονόματα των ανύπαντρων φίλων της χρειάζεται… βατραχοπέδιλα.

 

Αμέσως μετά το μυστήριο ο Πάνος Μουζουράκης, η Μαριλού Κόζαρη και οι καλεσμένοι τους μεταφέρθηκαν στο κτήμα Σαλιαρέλη όπου πραγματοποιήθηκε ένα πάρτι – υπερπαργωγή. Από τις στιγμές που ξεχώρισαν ήταν η τρυφερή αγκαλιά της νύφης με τον πατέρα της, όπως και το παθιασμένο φιλί του ζευγαριού κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου χορού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ