Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου – Κατήγγειλε απειλές κατά ρεπόρτερ της εκπομπής από δημοσιογράφους στον γάμο του Μουζουράκη

Εκτός εαυτού βγήκε η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή την επίθεση που, όπως είπε, δέχθηκε ρεπόρτερ της εκπομπής της από άλλους δημοσιογράφους που είχαν πάει στην Αίγινα για να καλύψουν τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με την Μαριλού Κόζαρη. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής του MEGA “Χαμογέλα και Πάλι”, αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή να στείλουν κάμερα και ρεπόρτερ, για να κάνει τα backstage από το πώς βίωσαν οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη. Σύμφωνα με την ίδια, κάποιοι δημοσιογράφοι ενοχλήθηκαν με την ρεπόρτερ της εκπομπής της και την απειλούσαν με μηνύσεις και εξώδικα.

«Όλη την εβδομάδα είδαμε σε πάρα πολλές εκπομπές τις αντιδράσεις στο βίντεο του Πάνου Μουζουράκη. Παίξαμε το θέμα με τις αντιδράσεις με πάρα πολύ χιουμοριστική διάθεση, δεν το πήραμε και πολύ σοβαρά το θέμα. Είναι μια ευχάριστη στιγμή ενός ανθρώπου που δεν θα ήθελε να είμαστε εμείς εκεί. Είπαμε ότι δεν θα πάμε με το ζόρι, δεν πάμε πουθενά με το ζόρι, θα απέχουμε. Την ώρα που βλέπουμε το βίντεο, λέει ο Παύλος ότι θα έχει πλάκα να πάμε και να καλύψουμε το backstage, πώς περιμένουν οι δημοσιογράφοι, τρώνε, δεν τρώνε, αν έχουν αγωνία….» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Γελάμε, βγαίνουμε στον αέρα και λέω ότι αυτό θα ήταν ωραία ιδέα… Τελειώνει αυτό, παίρνει ο Κοκλώνης στο διάλειμμα, λέει φανταστική ιδέα. Αφού έχουμε συνεργεία, κάμερες, ξενοδοχεία να πάτε να κάνετε αυτό… Φυσικά με χιουμοριστική διάθεση. Φεύγει η Κέλλυ, πάει στην Αίγινα, βγαίνουν και μια φωτογραφία όλοι οι δημοσιογράφοι μαζί, και μετά της λένε “συγγνώμη εσύ από που είσαι; Εσείς δεν είπατε ότι δεν θα έρθετε;”

Τους εξήγησε ότι δεν θα βγάλουμε ούτε γάμο, ούτε καλεσμένους και ότι πήγαμε για εκείνους. Ξεσπάει λοιπόν μια τρομερή…. δεν θέλω να πω τη λέξη, επίθεση. Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό έγινε μεταξύ μας. Θέλω να πω για τους δημοσιογράφους που παρεξηγήθηκαν και το πήραν τόσο σοβαρά και αντέδρασαν με αυτόν το τρόπο σε ένα μικρό κορίτσι, όπως είναι η Κέλλυ…» είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια φωνάζοντας την ρεπόρτερ στο πλατό της εκπομπής.

«Είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά της Κέλλυς. Δουλεύει σε εμάς για πρώτη φορά. Καταλαβαίνετε πως πήγε αυτό το κορίτσι και τι έλεγε. Έγινε ένας τεράστιος χαμός, ειπώθηκαν βαριές κουβέντες από συναδέλφους… Δεν θα τις χρησιμοποιήσω. Ακούστηκαν απειλές για μηνύσεις, για εξώδικα… Έχουμε πάρει πάρα πολύ σοβαρά τη δουλειά μας και τους εαυτούς μας, ας χαλαρώσουμε λίγο…Δεν θα κάναμε τίποτα με το ζόρι, δεν θα τραβούσαμε κανέναν που δεν ήθελε. Για αυτό δεν τραβήξαμε και τον γάμο και δεν παίζουμε και τον γάμο. Σε ένα νέο παιδί που ξεκινάει τώρα αυτή τη δουλειά, ήταν πάρα πολύ άδικο για εκείνη να περάσει όλη αυτή η αγωνία και να νομίζει ότι θα θεωρήσω εγώ ότι φταίει που δεν έγινε το θέμα. Παιδιά, μια πλάκα κάναμε…  Ειλικρινά θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όποιον προσβλήθηκε από την παρουσία μας εκεί, που δεν ζητήσαμε την άδειά τους για να πάμε. Γιατί το ακούσαμε κι αυτό «γιατί ήρθατε;»», είπε στη συνέχεια.

«Θεώρησαν ότι πήγαμε να διαβάλλουμε και να δείξουμε ποιες εκπομπές ήταν εκεί. Δεν ήταν αυτό το θέμα. Ήταν χιουμοριστικό. Αν έχει προσβληθεί κάποιος, ζητάω συγγνώμη. Δεν υπήρχε πρόθεση και το ξεκαθαρίζω. Δεν ξέρω πως θα μεταφερθεί και τι θα ειπωθεί. Εμείς φύγαμε κατευθείαν. Όταν η Κέλλυ πήρε τηλέφωνο και μας είπε δεν με θέλουν, μου φωνάζουν, τσακώνονται οι οπερατέρ, της είπαμε “φύγε μην κάθεσαι, εμείς πήγαμε εκεί για τον χαβαλέ”» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το ρεπορτάζ αυτό ήταν για να τιμήσει τους δημοσιογράφους. Με μια χιουμοριστική διάθεση, να τιμήσει τη δουλειά τους. Πιστεύω ότι πολλοί από αυτούς δεν ήθελαν καν να είναι εκεί. Ο λόγος που το ανοίγω το θέμα, είναι γιατί είπαν αυτές τις κουβέντες στην Κέλλυ. Που είναι η πρώτη της δουλειά, που ήταν χθες η ευκαιρία της. Πήγε με τρομερή χαρά αυτό το παιδί και δέχθηκε μια επίθεση που δεν μπορούσε να διαχειριστεί, γιατί ήταν τα πρώτα της βήματα και δεν τους ήξερε. Δεν πειράζει, θα πηγαίναμε στα ουζερί της Αίγινας και θα κάναμε τα ουζερί. Ξέρεις τι ωραία είναι;», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αυτό το θέμα θα μπορούσε να παίξει. Υπάρχει υλικό από χθες. Σε άλλες εκπομπές θα έπαιζε. Αντιδράσεις, τι έγινε… Εμείς δεν παίζουμε κάτι που δεν θέλει ο άλλος. Το σεβόμαστε. Δεν κατηγορούμε αυτούς που πήγαν στον γάμο του Μουζουράκη. Είναι η δική μας επιλογή. Πήγαμε εκεί, να το καλύψουμε χιουμοριστικά. Φάγαμε μια ενότητα να λέμε τα εσωτερικά μας. Επειδή η Κέλλυ στενοχωρήθηκε πολύ και εγώ μαζί της, ήθελα να το αναφέρω αυτό», είπε ακόμα η Σίσσυ Χρηστίδου και κατέληξε λέγοντας:

«Όταν εγώ έχω ζητήσει σε δύσκολες στιγμές, όπως η κηδεία της μητέρας μου, και έγινε σεβαστό τότε θα το ανταποδώσω και δεν θα το κάνω ποτέ. Αν κάποιος δεν θέλει, θα είναι σεβαστό και δεν θα δείτε ποτέ το θέμα. Απλά μεταξύ μας, να είμαστε πιο χαλαροί και πιο επιεικείς. Να σεβόμαστε λίγο τον άνθρωπο. Όλοι είμαστε πρώτα άνθρωποι και μετά ιδιότητες. Θέλω να το υπογραμμίσω για τη Μένια Κούκου, γιατί αυτό το κορίτσι τη στήριξε και έδωσε μια αγκαλά στην Κέλλυ. Πολύ σοβαρά τα παίρνετε όλα και δεν είναι τόσο σοβαρά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ