Οι χρήστες της Apple επικρίνουν το νέο iPhone 15: «Η καινοτομία πέθανε με τον Steve Jobs»

Οι λάτρεις των smartphone έχουν ανησυχήσει για τις νέες συσκευές της Apple από την αναμφισβήτητα… χλιαρή ανακοίνωση του  iPhone 15 την Τρίτη (12/9). Στο X (πρώην Twitter), οι χρήστες έχουν φτάσει στο σημείο να ισχυρίζονται ότι «η καινοτομία πέθανε με τον Steve Jobs», τον συνιδρυτή και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Apple που πέθανε το 2011 από καρκίνο σε ηλικία 56 ετών.

iPhone 15: Αυξημένη ισχύς και συνδεσιμότητα USB-C – Θα σας επιτρέπει να περιορίσετε τη φόρτιση της μπαταρίας

Τα νέα iPhone, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου, διαθέτουν έγχρωμο γυαλί που δεν έχει ξαναδεί και νέες θύρες φόρτισης.

Αν και το μέγεθος της οθόνης είναι συγκρίσιμο με το 14, η σχεδίαση από τιτάνιο του 15, καθιστά «ελαφρύτερα τα Pro μοντέλα», έγραψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook στο X .

Από τιτάνιο το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max: Νέο πλαϊνό κουμπί και κάμερα με 5x zoom – Πόσο κοστίζει

iphone

Ωστόσο, το βελτιωμένο σύστημα διπλής κάμερας, η συνολική βελτιωμένη απόδοση και τα διευρυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας δεν αρκούν για τους ερασιτέχνες διαδικτυακούς κριτικούς που ισχυρίζονται ότι τα μοντέλα iPhone 15 δεν διαθέτουν αρκετή καινοτομία για να τα διαφοροποιήσουν από την προηγούμενη γενιά.

«Η καινοτομία της Apple πέθανε με τον Steve Jobs», έγραψε ένας δυσαρεστημένος χρήστης στο X . “Τα περισσότερα από το 2011 ήταν βελτιώσεις 0,5-1° σε υπάρχοντα προϊόντα – εκτός από το ρολόι – κάτι που ήταν ούτως ή άλλως αναπόφευκτο».

“Γνωρίστε το νέο Apple iPhone 13, εννοώ 14, όχι συγγνώμη 15!” ειρωνεύτηκε άλλος. 

«Ακολούθησα την εκδήλωση της Apple και δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του iPhone 14 και του iPhone 15», υποστήριξε κάποιος άλλος.

«Είμαι σκληρός θαυμαστής της Apple και το iPhone 15 είναι τόσο ήπιο», τόνισε άλλος.

«Περιμένω και περιμένω να δω το iPhone 16. Αυτό θα έπρεπε να ονομαζόταν iPhone 14.2. Αυτό δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει το «15» τονίζει χρήστης της πλατφόρμας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ