Από τιτάνιο το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max: Νέο πλαϊνό κουμπί και κάμερα με 5x zoom – Πόσο κοστίζει

Οι φήμες για τα νέα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max επιβεβαιώθηκαν στην ετήσια εκδήλωσής της Apple στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Τα νέα Pro μοντέλα παρουσιάστηκαν από τον τεχνολογικό κολοσσό ως τα ισχυρότερα και ανθεκτικότερα iPhone που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Αυτό είναι το νέο iPhone 15: Έρχεται με κάμερα 48 megapixel και φορτιστή USB-C – Η τιμή του

Το νέα iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max είναι κατασκευασμένα από τιτάνιο, που τα κάνει αυτόματα τα ελαφρύτερα και ανθεκτικότερα Pro μοντέλα της εταιρείας. Η Apple το αποκαλεί Grade 5 τύπου τιτάνιο, και πρόκειται για το ίδιο ακριβώς τιτάνιο που χρησιμοποιήθηκε στο Mars Rover της NASA.

Επίσης επιβεβαιώθηκε το νέο πλαϊνό κουμπί. Το νέο customizable Action button βρίσκεται στη θέση του διακόπτη έβαζε το κινητό σε σίγαση και υπήρχε εκεί εδώ και δεκαετίες.

Όπως αναφέρει η Apple, το ανανεωμένο σύστημα καμερών των iPhone 15 Pro θα είναι σαν να έχει το smartphone 7 διαφορετικούς φακούς. Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα μπορούν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο στα 24mm, 28mm, 35mm και στα 120mm, κάτι που θα χαροποιήσει πάρα πολλούς επαγγελματίες. Ο πιο ισχυρός φακός όλων είναι ο 120mm τηλεφακός, ο οποίος θα προσφέρει οπτικό zoom x5. Επίσης, βελτιώνονται οι portrait φωτογραφίες αλλά και το Night mode χάρη στην ανανεωμένη Photonic Engine, μαζί με την ultra wide κάμερα.

Όπως και τα «απλά» iPhone, και τα Pro μοντέλα θα έχουν θύρα USB 3.0 Type-C, κάνοντας την μεταφορά δεδομένων γρηγορότερη από ποτέ. Μάλιστα τα Pro μοντέλα θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο σε εξωτερικό δίσκο, ανεβάζοντας την καταγραφή βίντεο ProRes στα 4Κ 60fps.

Στα ίδια επίπεδα η τιμή του

Μπορεί οι φήμες να έλεγαν ότι η τιμή των Pro μοντέλων θα αυξανόταν αρκετά, όμως η Apple κράτησε την τιμή στα ίδια επίπεδα. Το iPhone 15 Pro θα ξεκινά από τα 999 δολάρια και το iPhone 15 Pro Max από τα 1.199 δολάρια.

Τα βασικά χαρακτηρίστηκα του iPhone 15 Pro και του iPhone 15 Pro Max:

iPhone 15 Pro χαρακτηριστικά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ