Αυτό είναι το νέο iPhone 15: Έρχεται με κάμερα 48 megapixel και φορτιστή USB-C – Η τιμή του

Τα πολυαναμενόμενα iPhone 15 και iPhone 15 Plus παρουσίασε η Apple στην καθιερωμένη ετήσια φθινοπωρινή εκδήλωσής της στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Τα νέα βασικά μοντέλα της Apple έρχονται με αρκετές σημαντικές αλλαγές. Πλέον τα απλά iPhone 15 διαθέτουν Dynamic Island. Πρόκειται για το χαρακτηριστικό που έχουν τα iPhone 14 Pro, επιτρέποντας στο «notch» να αλλάζει ανάλογα την περίσταση.

Οι οθόνες των νέων iPhone θα είναι Super Retina XDR panels, με πιο λεπτά bezels. Επίσης η φωτεινότητα είναι διπλάσια σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Η οθόνη του iPhone 15 θα είναι 6,1 ιντσών, ενώ του iPhone 15 Plus 6,7 ιντσών.

Οι συσκευές είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο, με πιο στρογγυλεμένες άκρες για καλύτερο, πιο άνετο κράτημα.

Τα νέα iPhone θα έρχονται σε πέντε χρώματα: ροζ, μαύρο, κίτρινο, λαχανί και θαλασσί.

Η μεγαλύτερη αλλαγή από τα προηγούμενα iPhone είναι η μετάβαση στη USB-C θύρα. Και επίσημα πλέον, το Lightning καλώδιο αποτελεί παρελθόν. Τα iPhone θα χρησιμοποιούν καλώδιο USB-C για τη φόρτιση, τη μεταφορά δεδομένων και τον ήχο.

Τα νέα iPhone 15 περιλαμβάνουν σταθεροποίηση εικόνας για λήψη φωτογραφιών και βίντεο, βελτιστοποίηση 2x και ενημερωμένα πορτραίτα με πιο πλούσιο χρώμα και καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Θα έχει ακόμη, κινηματογραφική λειτουργία 4K.

Η τιμή του iPhone 15 και του iPhone 15 Plus:

Όσον αφορά την αμερικανική αγορά, οι τιμές των iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα διαμορφώνονται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι:

  • iPhone 15 – Από 799 δολάρια.
  • iPhone 15 Plus – Από τα 899 δολάρια.

Τα βασικά χαρακτηρίστηκα του iPhone 15 και του iPhone 15 Plus:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ