Λυδία Φωτοπούλου: «Το πένθος μου δεν το έζησα, δεν ήξερα να το ζήσω»

Η Λυδία Φωτοπούλου έδωσε σήμερα (12/9) συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πως διαχειρίστηκε την απώλεια της μητέρας της, την οποία έχασε όταν ήταν 14 ετών.

«Την απώλεια της μητέρας μου την αντιλήφθηκα όταν ένιωθα ότι περίμενα συνεχώς ένα τέλος στη ζωή μου για τα πράγματα. Δηλαδή όταν μεγάλωσα πια και είχα το τέλος πιο μπροστά μου από το να ζήσω κάτι. Φοβόμουν ότι τα πράγματα τελειώνουν απότομα και αυτό μου προκαλούσε ένα πανικό. Εκεί κατάλαβα πιο ήταν το πρόβλημα» ανέφερε η Λυδία Φωτοπούλου.

Η ηθοποιός είπε επίσης ότι: «Νομίζω ότι το πένθος μου δεν το έζησα, δεν ήξερα να το ζήσω και γύρω στα 45 άρχισα να πενθώ. Πήγα και σε ψυχολόγο, μίλησα. Δεν το ονόμασα γρήγορα, αλλά ότι ήταν ένα μοτίβο της ζωής μου το καταλάβαινα και κάποια στιγμή το ονομάτισα κιόλας. Στο πρώτο συννεφάκι ένιωθα… καταιγίδα, τέλος. Στα 45 βλέπεις λίγο πιο βαθιά στον εαυτό σου. Ίσως είχα περάσει και κάτι, μια απογοήτευση και ήθελα να μιλήσω με κάποιον».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ