Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν με ενοχλεί η σύγκριση με την Βίκυ Καγιά»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φέτος θα παρουσιάζει το «Shopping Star». Το γνωστό μοντέλο παίρνει τη σκυτάλη από την Βίκυ Καγιά, η οποία και παρουσίαζε το ριάλιτι μόδας τα προηγούμενα χρόνια. Για το γεγονός πως την συγκρίνουν με την Βίκυ Καγιά, μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη κάμερα του «Happy Day».

«Νιώθω πολύ ωραία, είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ ήρεμη, περιμένω να το δείτε με μεγάλη χαρά» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλώντας για το «Shopping Star».

Ενώ για την σύγκριση με την Βίκυ Καγιά ανέφερε: «Δεν με ενοχλεί η σύγκριση με την Βίκυ Καγιά. Νομίζω ότι αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι περισσότεροι ότι εγώ, η Βίκυ, μία άλλη γυναίκα που έχει έρθει στον χώρο από την μόδα είναι λογικό να συγκριθούμε σε πολλά πράγματα και να είμαστε σε κοινά project.

Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό, δεν μου φαίνεται περίεργο. Όλα κάποια στιγμή κάποιος τα είχε πριν, δεν υπάρχει παρθενογένεση. Και η Βίκυ είναι μία πολύ πετυχημένη γυναίκα που έκανε αυτό το project με τεράστια επιτυχία. Μια χαρά. Συγκρίνετέ με όσο θέλετε!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ