Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι πρώτες δηλώσεις για το Shopping Star – «Είναι ένα project αγαπητό, πολύ ανανεωμένο»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέλαβε την θέση της παρουσιάστριας του Shopping Star. Με αφορμή το νέο της τηλεοπτικό ρόλο η κάμερα του Breakfast@Star την συνάντησε. Το μοντέλο μίλησε και για το νέο της τηλεοπτικό βήμα και αποκάλυψε ποια τηλεοπτική δουλειά της αναπολεί.

«Στο Shopping Star θα δούμε την ίδια χαρά, πολύ ωραίες παίκτριες και θα ακούμε τη φωνή του Βαγγέλη Χαρισόπουλου. Πραγματικά είναι ένα project αγαπητό, πολύ ανανεωμένο, πολύ χαρούμενο. Θα δούμε πολλές συμβουλές μόδας, αλλά και μία νέα πινελιά, γιατί οι παίκτριές μας έχουν μάθει πάρα πολλά πράγματα, όλα αυτά τα χρόνια και έρχονται πολύ δυναμικά με πολύ στιλ.

Οι αγαπημένες μου αποστολές της εβδομάδας είναι όταν έχει μέσα πεθερικά, γιατί ιντριγκάρει πάρα πολύ τον κόσμο γενικά και το κάνουν με περισσότερη χαρά και ζήλο για να καταφέρουν το λουκ. Υπάρχει πολλή οργάνωση στα γυρίσματα και αυτό δεν το είχα συνηθίσει» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφορικά με το Shopping Star.

«Αναπολώ το Pop Up. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε περάσει φανταστικά. Είχαμε γίνει μια πολύ ωραία παρέα. Έχει μία άλλη αίσθηση το ζωντανό, κάπως γρήγορη με σασπένς, λίγο πικάντικη. Ήμουν τελείως άσχετη και το συναίσθημα ήταν περισσότερο έντονο» εξήγησε, μιλώντας για την εκπομπή Pop Up.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ