Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η προσευχή μας είναι με τους συμπολίτες μας στον Θεσσαλικό κάμπο»

Στις δύσκολες ημέρες που περνάει η χώρα εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel, αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Happy Day, που σήμερα έκανε πρεμιέρα, μίλησε στην αρχή της εκπομπής για τα όσα τραγικά συμβαίνουν.

«Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους εσάς, σε όλα τα σπίτια, απ’ το νοτιότερο, έως το βορειότερο σημείο της Ελλάδας. Συνήθως αυτή την ημέρα κάθε χρονιά έχουμε ένα τεράστιο ενθουσιασμό, μια προσμονή, μια μεγάλη χαρά που θα σας ξανασυναντήσουμε, που θα μπούμε ξανά στη ρουτίνα μας, που θα μπούμε ξανά στο πρωινό μας ραντεβού» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Ενώ στη συνέχεια προσέθεσε πως: «Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο ενθουσιασμός υπάρχει κάπου μέσα βαθιά στη καρδιά μας, γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια και αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Αλλά δεν σας κρύβουμε ότι αυτή η θλιβερή επικαιρότητα, όλων αυτών των μηνών, με τα συνεχή τραγικά γεγονότα που μας έχουν στεναχωρήσει και ειδικά τις τελευταίες ημέρες η σκέψη μας, η καρδιά μας, η προσευχή μας, είναι με τους συμπολίτες μας στο Θεσσαλικό κάμπο, στη Μαγνησία.

Με όλους αυτούς που επλήγησαν, που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, έχουμε 15 νεκρούς, έχουμε 2 αγνοούμενους, έχουμε περιουσίες που χάθηκαν, νεκρά ζώα. Έχουμε τον κίνδυνο και τον φόβο για την επόμενη μέρα και όλα αυτά δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους και δεν μας αφήνουν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ