Σασμός – Spoiler: Ο Νικηφόρος επιτίθεται στον Μανώλη

Οι εξελίξεις του τρίτου και τελευταίου κύκλου της δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός» θα είναι σοκαριστικές, όπως φαίνεται. Και στον τελευταίο κύκλο, η δολοφονία του Στεφανή θα απασχολήσει τους ήρωες, αφού θα αποκαλυφθεί πως δολοφόνος του είναι ο Μαθιός.

Σασμός – Spoiler: Ο Ανδρέας ανατινάζει το σπίτι του Παύλου – Ο Αστέρης στο νοσοκομείο

Ήδη την αλήθεια έμαθε και ο Νικηφόρος, ο οποίος οργισμένος πυροβόλησε τον Μαθιό. Τώρα σύμφωνα με το «TV24» ο Νικηφόρος θα έρθει μπροστά σε μία ακόμα σοκαριστική ανακάλυψη, αφού θα μάθει πως την αλήθεια γνώριζε και ο Μανώλης. Υπενθυμίζεται πως ο Μανώλης ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην δολοφονία, παρ’ όλα αυτά δεν είπε τίποτα στην αστυνομία.

Με βάση το περιοδικό ο Μανώλης από τα πρώτα επεισόδια του γ κύκλου θα παραδεχτεί στον κολλητό του πως γνώριζε ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και αυτό θα φέρει ρήξη ανάμεσά τους. Για την ακρίβεια ο γιος της Βασιλικής θα επιτεθεί στον παιδικό του φίλο χτυπώντας τον όσο ο Μανώλης θα προσπαθεί να του εξηγήσει πως ο λόγος που δεν του μίλησε τόσα χρόνια είναι γιατί δεν ήθελε να τον πληγώσει. Ο απολογισμός του τσακωμού τους θα είναι μελανιές και ένα μαυρισμένο μάτι του Μανώλη, όμως, η φιλία τους δεν θα καταστραφεί. Όταν και οι δύο ηρεμήσουν θα κάνουν μία νέα αρχή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ