Γιάννης Μπέζος: Δεν μου αρέσει να βλέπω αγράμματους στην τηλεόραση

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία που είχε πέρυσι στον ρόλο του παρουσιαστή, ενώ αποκάλυψε  τι δεν του αρέσει να παρακολουθεί τηλεοπτικά.

«Ήταν πολύ καλή η εμπειρία της παρουσίασης, νομίζω περάσαμε όλοι καλά, δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τον σταθμό, ούτε με τους παραγωγούς. Νομίζω ήταν μία ευτυχής στιγμή. Δεν θα έκανα ξανά κάτι αντίστοιχο. Υπάρχουν άπειρα πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν, αλλά δεν νομίζω ότι έχει όρεξη η ελληνική τηλεόραση να κάνει τέτοια.

Βλέπω την απήχηση στα νούμερα τηλεθέασης όπως όλος ο κόσμος. Δεν χρειάζεται να τα παρακολουθείς, το καταλαβαίνεις από τον κόσμο αμέσως αυτό. Αφήστε που η τηλεθέαση πολλές φορές δεν είναι και υποχρεωτικά επιτυχία» ανέφερε στην αρχή ο Γιάννης Μπέζος.

Ο γνωστός ηθοποιός ερωτηθείς για το τι δεν του αρέσει να βλέπει στην τηλεόραση, απάντησε ότι: «Τηλεοπτικά δεν μου αρέσουν οι ανοησίες. Δεν μου αρέσει να βλέπω ανοησίες, ανθρώπους αγράμματους, όταν δεν μιλάνε καλά ελληνικά και είναι πολλοί που δεν μιλάνε καλά ελληνικά και τα μιλάνε, σαν να μιλάνε πολύ καλά, έχουν και αυτή την αίσθηση. Εγώ έχω παρακολουθήσει μεγάλους ανθρώπους κυρίως, που βλέπουν τηλεόραση και δεν καταλαβαίνουν τι βλέπουν. Βλέπουν εικόνες έγχρωμες που κινούνται και άμα ρωτήσεις «τι έγινε τώρα;», δεν θυμάται. Είναι στον αστερισμό της ανοησίας, δηλαδή χωρίς νόημα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ