Ο πρίγκιπας Χάρι ψιθυρίζει στο αυτί της… ερωτοχτυπημένης Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθησαν να δείχνουν άνετα στους Αγώνες Invictus. Δεν έλειψαν οι στιγμές τρυφερότητας μεταξύ τους. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί και στοργικοί στην κερκίδα ενώ παρακολουθούσαν τους τελικούς μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, την Τετάρτη (13/9).

Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί δεν φορούσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της – BINTEO

Ο Χάρι δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά από την σύζυγό του, καθώς “πιάστηκε στα πράσα” να ψιθυρίζει στο αυτί της και να τυλίγει τρυφερά τα χέρια του γύρω από τους ώμους της.

Κάποια στιγμή, η Μαρκλ κοίταξε προς την κατεύθυνση του συζύγου της καθώς επευφημούσαν την ομάδα των ΗΠΑ που αγωνιζόταν εναντίον της Γαλλίας.

Μέγκαν Μαρκλ: Η Δούκισσα του Σάσεξ επιστρέφει στο Instagram – Πόσα χρήματα θα βγάζει για κάθε ανάρτηση;

Το ζευγάρι φαινόταν να έχει συντονιστεί σε ολόμαυρες εμφανίσεις, με την πρώην ηθοποιό του “Suits” να φορά ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα ασορτί τζιν. Όσο για τον Χάρι, φορούσε μαύρο πουκάμισο και μαύρο τζιν. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση στους Invictus Games την Τρίτη, αφού η δούκισσα ταξίδεψε από το Λος Άντζελες για να συναντήσει τον 38χρονο, που ήδη βρισκόταν στην Γερμανία.

Μέγκαν Μαρκλ: Το ιδιαίτερο νόημα πίσω από το κολιέ της

Η Μαρκλ, 42 ετών, ζήτησε συγγνώμη για την καθυστερημένη άφιξή της όταν εκείνη και ο σύζυγός της μίλησαν κατά τη διάρκεια μιας δεξίωσης. «Είναι τόσο ξεχωριστό να βρίσκομαι εδώ και λυπάμαι πολύ που άργησα λίγο για το πάρτι», είπε.

Η πρώην ηθοποιός εξήγησε ότι καθυστέρησε λόγω των… καθηκόντων της ως μαμά. «Όπως πολλοί από εσάς, γνωρίζουμε ότι πρόκειται για την οικογένεια και τους φίλους και την κοινότητα που έχει δημιουργήσει το Invictus… και έτσι έπρεπε να αφιερώσω λίγο περισσότερο χρόνο για να τακτοποιήσω τα μικρά μας στο σπίτι», τόνισε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ