Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεψε την παράσταση από τον πρίγκιπα Χάρι στους Αγώνες Invictus

Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν αυτή που συγκέντρωσε όλα τα φώτα της δημοσιότητας στα Invictus Games του πρίγκιπα Χάρι. Ο Δούκας, 38 ετών, και η Δούκισσα, 42 ετών, παρακολούθησαν τον τελικό του μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας την Τετάρτη (13/9) και πανηγύρισαν την νίκη των ΗΠΑ έναντι της Γαλλίας.

Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί δεν φορούσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της – BINTEO

Η Μαρκλ επέλεξε ένα μαύρο σύνολο, που τόνιζε την σιλουέτα της, φροντίζοντας να υπάρχει και η αμερικανική σημαία στην μπλούζα της, ανέφερε η Daily Mail .

Δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι η Μέγκαν Μαρκλ, που γεννήθηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, θα επευφημούσε την ομάδα των ΗΠΑ, ενώ ο Χάρι ήταν ένας τεράστιος υποστηρικτής της ομάδας του Ηνωμένου Βασιλείου από τότε που έφτασε στο Ντίσελντορφ.

Η πρώην ηθοποιός της σειράς “Suits” φαινόταν να έχει ιδιαίτερα καλή διάθεση. Ο Χάρι και η Μέγκαν μοιράστηκαν ένα όμορφο στιγμιότυπο όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη μασκότ της Γαλλίας… έναν γιγάντιο φουσκωτό κόκορα.

Μέγκαν Μαρκλ: Η Δούκισσα του Σάσεξ επιστρέφει στο Instagram – Πόσα χρήματα θα βγάζει για κάθε ανάρτηση;

Η συγγνώμη της Μέγκαν Μαρκλ και η αναφορά στα παιδιά τους

Την Τρίτη, ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν μια σπάνια κοινή ομιλία κατά την άφιξή της στη Γερμανία, όπου είπε στους καλεσμένους στο «Friends @ Home Event» ότι ήταν «ιδιαίτερο» να είσαι στους αγώνες.

Μέγκαν Μαρκλ: Το ιδιαίτερο νόημα πίσω από το κολιέ της

«Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας Invictus με όλους εσάς. Είμαι ευγνώμων για όλους εσάς που είστε εδώ», φέρεται να είπε.

«Μόλις προσγειώθηκα πριν από μερικές ώρες και είμαι ενθουσιασμένος που το πρώτο event που μπορώ να κάνω για το Invictus είναι εδώ με όλους εσάς. Είναι καταπληκτικό και ακούω ότι η εβδομάδα μέχρι στιγμής έχει ξεκινήσει καλά, έτσι είναι;» σημείωσε ο Χάρι.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 9 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν με την Τελετή Λήξης το Σάββατο.

Η Μαρκλ έφτασε στο Ντίσελντορφ λίγες μέρες μετά τον Χάρι, ζητώντας συγγνώμη στην ομιλία της, «Λυπάμαι που άργησα λίγο στο πάρτι. Απλώς χρειάστηκε να αφιερώσω λίγο περισσότερο χρόνο για να τακτοποιήσω τα μικρά μας στο σπίτι, βάζοντας milkshakes για να φύγουν από το σχολείο τους», αναφέροντας τα δύο παιδιά του ζευγαριού Archie, 4 ετών, και Lilibet, 2 ετών.

Το ζευγάρι φέρεται να μένει σε μια πολυτελή σουίτα 2.500 δολαρίων τη βραδιά σε ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία στο Ντίσελντορφ.

Η στιγμή της απονομής των μεταλλίων από την Μέγκαν Μαρκλ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ