Μέγκαν Μαρκλ: Εντυπωσιακή στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι – «Ήθελε να δείξει την στήριξη της»

Μία κάπως διαφορετική δημόσια εικόνα παρουσίασε η Μέγκαν Μαρκλ στην Γερμανία κατά τη διάρκεια των Αγώνων Invictus, που οργανώνονται από τον πρίγκιπα Χάρι για τους τραυματισμένους βετεράνους του στρατού. Μάλιστα το ζευγάρι γιόρτασε στην Γερμανία και τα 39α γενέθλια του πρίγκιπα.  

Ειδικός που διαβάζει τα χείλη αποκαλύπτει τι είπαν μεταξύ τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Η 42χρονη δούκισσα του Σάσσεξ εμφανίστηκε με απλά μονόχρωμα σύνολα, χαμογελαστή και πολύ προσιτή στο κοινό. Οι δημοσιογράφοι σχολίασαν έντονα το γεγονός ότι η Μέγκαν Μαρκλ έδειχνε χαρούμενη και πρόθυμη να βγάλει ακόμη και selfie με όσους της το ζητούσαν.

Για μία ακόμη φορά, όμως, η δούκισσα κατάφερε να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας από τον σύζυγό της. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της Daily Mail, Ρεμπέκα Ίνγκλις η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε πολύ να δείξει την στήριξη της στους Αγώνες Invictus και τον σύζυγό της αλλά τελικά κατάφερε να τον κάνει να δείχνει περιττός.

Ο πρίγκιπας Χάρι ψιθυρίζει στο αυτί της… ερωτοχτυπημένης Μέγκαν Μαρκλ

«Καταλαβαίνω τον συλλογισμό πίσω από το να τον συνοδεύσει η Μέγκαν. Συχνά βλέπουμε τον Ουίλιαμ να συνοδεύει την Κέιτ σε πράγματα που εκείνη έχει το προβάδισμα και το αντίστροφο», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: «Το βρήκα λίγο περίεργο που η Μέγκαν έκανε μία ομιλία σε μία από αυτές τις εκδηλώσεις. Ξέρω ότι ήταν λίγο αυθόρμητο αλλά σίγουρα δεν θα το έβλεπες αυτό στην βασιλική οικογένεια. Εάν ήταν το ‘’μωρό’’ (σ.σ. το αγαπημένο έργο) κάποιου ο σύντροφος πάντα θα άφηνε τον άλλον να έχει το προβάδισμα να λάμψει. Ο Χάρι έδειχνε λίγο σαν ‘’ανταλλακτικός’’ στην σκηνή εκεί».
Την ίδια στιγμή ο δημοσιογράφος του βασιλικού ρεπορτάζ Ρίτσαρντ Ίντεν τόνισε ότι η Μέγκαν «πραγματικά ήταν χαρούμενη να δείξει την στήριξη της στον Χάρι ως η μαζορέτα του».

Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεψε την παράσταση από τον πρίγκιπα Χάρι στους Αγώνες Invictus

Μέγκαν Μαρκλ invictus

Μέγκαν Μαρκλ invictus

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ