Ιωάννα Τούνη: Έξω φρενών με την καλεσμένη που δημοσιοποίησε το προσκλητήριο – «Μην σώσει και έρθει»

Σήμερα (15/9) η εκπομπή «Breakfast@Star» παρουσίασε το προσκλητήριο της βάπτισης του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μετά τη δημοσιοποίηση του προσκλητηρίου η διάσημη influencer δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της με την καλεσμένη που προέβη στη συγκεκριμένη πράξη.

Μέσα από ένα story στο προφίλ της στο instagram η Ιωάννα Τούνη εξέφρασε τον θυμό της για την κίνηση αυτή και δημοσίως δήλωσε πως δεν θέλει η συγκεκριμένη καλεσμένη να παρευρεθεί στην βάπτιση.

«Καλημέρα με λίγα νεύρα σήμερα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ, από τα βάθη της καρδιάς μας, τη φιλενάδα που καλέσαμε στη βάπτιση του γιου μας, η οποία σκέφτηκε να δημοσιεύσει τη prive πρόσκλησή της στα κανάλια.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ήξερα κι εγώ να τη στείλω στους δημοσιογράφους, αλλά ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου και τους καλεσμένους μου. Έχω κάποια νεύρα το καταλαβαίνετε τώρα. Δεν ήταν φυσικά δική μου καλεσμένη αυτή.

Αν θέλαμε να δώσουμε στα κανάλια την πρόσκληση του γιου μας, ξέραμε να το κάνουμε και εμείς… Παρακαλώ πολύ την καλεσμένη που δεν μας σεβάστηκε και δημοσιοποίησε κάτι που δεν της έπεφτε λόγος, να μην σώσει και έρθει! Ευχαριστώ» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ