Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινήθηκε on air – «Αυτή είναι η ουσία της ζωής»

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη έγιναν γονείς για πρώτη φορά χθες (14/9). Η Κατερίνα Καινούργιου είναι κολλητή φίλη της Μαριλούς Κόζαρη και σήμερα (15/9) φιλοξένησε στην εκπομπή της τον μαιευτήρα της γυναίκας του Παύλου Μουζουράκη, Παναγιώτη Τζώνη. Η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της συζήτησης συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

Η Κατερίνα Καινούργιου απευθυνόμενη στον Παναγιώτη Τζώνη είπε: «Θα πω κάτι που θα σε συγκινήσω, γιατί ξέρω ότι παρακολουθεί και η μαμά σου και ο μπαμπάς μου… αν ζούσε ακόμα ο μπαμπάς σου, θα ήταν πολύ περήφανος για σένα. Ήταν ο καλύτερος φίλος του μπαμπά μου».

«Η συγκίνησή μου από χθες, επειδή όλοι γνωριζόμαστε από παιδιά, είναι τεράστια. Μέσα στα ευχάριστα υπάρχουν και πάρα πολλές συγκινήσεις, γιατί όταν έχεις μεγαλώσει με κάποιους ανθρώπους και θυμάσαι ιστορίες… Χθες όταν γύρισα σπίτι και έβλεπα τη φίλη μου, λέω: αυτή είναι η ουσία της ζωής, ήταν τόσο ευτυχισμένη, τόσο ήρεμη» εξήγησε η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε λέγοντας πως: «Να είμαστε καλά… όλα τα άλλα: λεφτά, επιτυχίες, εμφανίσεις… τίποτα παιδιά. Να βρεις έναν καλό άνθρωπο, να είσαι ευτυχισμένη και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Για όσους το θέλουν, φυσικά, γιατί υπάρχει και κόσμος που δεν το θέλει».

«Απλώς επειδή και ο Παναγιώτης είναι ένα παιδί που έχει παλέψει στη ζωή του και είναι εξαιρετικός γιατρός, μου έλεγαν πόσο πολύ βοήθησε στη διαδικασία και είμαι περήφανη για το παιδί που μεγάλωσε ο καλύτερος φίλος του μπαμπά μου. Τώρα θα κλαίει και ο μπαμπάς μου απ’ το σπίτι. Μπαμπά, sorry» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ