Ειδικός που διαβάζει τα χείλη αποκαλύπτει τι είπαν μεταξύ τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθησαν να ψιθυρίζουν χθες καθώς κάθισαν στις κερκίδες για να υποστηρίξουν βετεράνους στρατιωτικούς με αναπηρία σε έναν αγώνα βόλεϊ στους Αγώνες Invictus στη Γερμανία.

Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί δεν φορούσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της – BINTEO

Το ζευγάρι επευφημούσε τις ομάδες, τράβηξε σέλφι με θεατές και γελούν στοργικά ο ένας με τον άλλον καθώς παρακολουθούσαν τη Νιγηρία να παίζει με την Ουκρανία.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η Μέγκαν ρώτησε τον Χάρι για τους κανόνες του τουρνουά προσθέτοντας πόσο «καλός» και «τρελός» αγώνας ήταν, σύμφωνα με τον ειδικό στο διάβασμα χειλιών Jacqui Press.

Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεψε την παράσταση από τον πρίγκιπα Χάρι στους Αγώνες Invictus

Σύμφωνα με την κυρία Press, ο Δούκας και η Δούκισσα μίλησαν για τους κανόνες του παιχνιδιού και για το πώς οι ομάδες προχωρούν στο επόμενο επίπεδο. Γέρνοντας στο αυτί του Χάρι, η Μέγκαν κοίταξε προς τον αγωνιστικό χώρο, καθώς έκανε ερωτήσεις για τις «ομάδες» που έπαιζαν στο Merkur Spiel-Arena στο Ντίσελντορφ.  

Ο Δούκας, ενώ κινούσε τα χέρια και τα δάχτυλά του σαν να σχεδίαζε ένα κουτί, φαινόταν να εξηγεί πώς οι ομάδες προχωρούν στο τουρνουά.

Είπε στην Μέγκαν ότι οι αγωνιζόμενοι «σε όλα αυτά τα ματς παίζουν με διαφορετικό τρόπο» και παίζουν «προημιτελικούς, ημιτελικούς, τελικούς», στους οποίους η Μέγκαν απάντησε «Α, κατάλαβα». Στη συνέχεια ο Χάρι πρόσθεσε: «Έτσι, όλοι παίζουν σε διαφορετικά επίπεδα».

Η Μέγκαν είπε στον σύζυγό της «αυτό το ματς είναι τρελό» πριν απαντήσει «ναι, το ξέρω».

Το βασιλικό ζεύγος, που ενώθηκε ξανά στη Γερμανία την Τετάρτη, έβγαλε selfies, αγκαλιάστηκε και συνομίλησε με άλλους θεατές καθώς περίμεναν να ξεκινήσει ο τεταμένος αγώνας.  Η Μέγκαν φαινόταν λαμπερή καθώς φόρεσε ένα λευκό στενό τζιν σε συνδυασμό με ένα γιλέκο Ralph Lauren, ενώ ο Χάρι εμφανίστηκε casual φορώντας μαύρο τζιν και ένα γκρι πουκάμισο.

Μετά τον αγώνα, το ζευγάρι κατευθύνθηκε στην Παλιά Πόλη του Ντίσελντορφ όπου γιόρτασαν τα γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ