Η παιδική φίλη της βασίλισσας Ελισάβετ επικρίνει τη Μέγκαν Μαρκλ

Η παιδική φίλη της βασίλισσας Ελισάβετ, η λαίδη Γκλενκόνερ, 91 ετών, επικρίνει την Μέγκαν Μαρκλ. Η φιλία της με την αείμνηστη μονάρχη εκτείνεται για περισσότερα από 50 χρόνια, καθώς η Βρετανίδα ήταν μία από τις έξι κυρίες των τιμών της βασίλισσας στη στέψη της το 1953.

Πρίγκιπας Χάρι: «Θέλει πίσω την παλιά του ζωή» – Απογοητευμένη η Μέγκαν Μαρκλ

Η λαίδη Γκλενκόνερ ήταν επίσης στην υπηρεσία της αδελφής της βασίλισσας, της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, από το 1971 μέχρι το θάνατο της πριγκίπισσας το 2002.

Μιλώντας στο podcast “Rosebud with Gyles Brandreth” , η λαίδη Γκλενκόνερ είπε για την 42χρονη Δούκισσα του Sussex: «Νομίζω ότι το θέμα με την Μέγκαν ήταν ότι δεν είχε ιδέα τι περίμεναν πραγματικά από αυτήν. Νομίζω ότι απλά σκέφτηκε ότι ήταν κάπως σαν την εμπειρία της ως ηθοποιός, ξέρεις. Βόλτα με ένα χρυσό πούλμαν και άλλα τέτοια. Και στην πραγματικότητα, το να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας, δεν είναι όλα “χρυσόσκονη”, πολλά από αυτά που πρέπει να κάνεις είναι εξαιρετικά βαρετά».

Ο πρίγκιπας Χάρι αρχίζει να ζηλεύει την Μέγκαν Μαρκλ λέει ειδική σχέσεων

Η λαίδη Γκλενκόνερ – η οποία έγραψε ένα βιβλίο για τη ζωή της με τίτλο “Lady in Waiting: My Extraordinary Life in the Shadow of the Crown” – είναι επίσης γνωστή ως Anne Tennant, βαρόνη Γκλενκόνερ.

Αρραβωνιάστηκε για λίγο με τον Τζόνι Άλθορπ, τον αείμνηστο πατέρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, πριν διαλυθεί ο αρραβώνας. Αργότερα παντρεύτηκε τον Colin Christopher Paget Tennant (από το 1956 μέχρι τον θάνατό του το 2010) και η βασίλισσα και η πριγκίπισσα Μαργαρίτα ήταν καλεσμένες στο γάμο της. Έχει εμφανιστεί στην τρίτη και τέταρτη σεζόν του βασιλικού δράματος του Netflix “The Crown”, που την υποδύθηκαν οι Grace Stone και Nancy Carroll.

Η Μαρκλ επιβεβαίωσε ότι αιφνιδιάστηκε από τη βασιλική ζωή. Στην αμφιλεγόμενη σειρά ντοκιμαντέρ της στο Netflix, «Harry and Meghan», η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι είχε δηλώσει: «Με το να γίνω μέλος αυτής της οικογένειας, ήξερα ότι υπήρχε ένα πρωτόκολλο για το πώς γίνονταν τα πράγματα. Δεν υπάρχει μάθημα και κάποιος που λέει «Κάτσε έτσι», «σταυρώστε τα πόδια σας έτσι», «χρησιμοποιήστε αυτό το πιρούνι», «μην το κάνεις αυτό», «φορέστε τέτοιου είδους καπέλο». Δεν συμβαίνει».

Αυτό περιλάμβανε την απομνημόνευση των λέξεων του βρετανικού εθνικού ύμνου. «Το έψαξα στο Google, και έκανα εξάσκηση ξανά και ξανά» πρόσθεσε η δούκισσα.

Η λαίδη Γκλενκόνερ αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της στέψης του βασιλιά Καρόλου, κάθισε δίπλα στον Τζον Κέρι και τον ρώτησε τι πιστεύουν οι Αμερικανοί για τον Χάρι και την Μέγκαν. «Μου είπε, «Λυπούμαστε όλοι πολύ, πολύ για τον Χάρι. Νομίζω ότι μπορώ να το μείνω σε αυτό» της απάντησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, σύμφωνα με την φίλη της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ