Μέγκαν Μαρκλ: Τρέμει την ημέρα που τα παιδιά της θα χρησιμοποιήσουν τα social media

Τον μεγάλο της φόβο για την ημέρα που ο Άρτσι και η Λίλιμπετ θα είναι αρκετά μεγάλοι για να χρησιμοποιήσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε η Μέγκαν Μαρκλ, σε ομιλία της στη Νέα Υόρκη.

Μιλώντας σε πάνελ στο πλαίσιο των εορτασμών της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας στο Μανχάταν την Τρίτη (10/10), τόσο η Μαρκλ όσο και ο Πρίγκιπας Χάρι, εξέφρασαν τους φόβους  τους για το γεγονός πως είναι υπεύθυνοι για δύο νεαρά μυαλά στον σημερινό κόσμο που βασίζεται στην τεχνολογία.

«Ως γονείς, αν και τα παιδιά μας είναι πολύ μικρά, είναι δυόμισι και τεσσεράμισι… αλλά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν εξαφανίζονται», ξεκίνησε η Μαρκλ. «Νομίζω ότι από το σχεδιασμό, υπήρχε ένα σημείο εισόδου που υποτίθεται ότι ήταν θετικό στο να δημιουργήσει μια κοινότητα και κάτι έχει αλλάξει, και δεν υπάρχει τρόπος να το ακούσουμε και να μην προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε αυτές τις οικογένειες να ακουστούν οι ιστορίες τους».

Η Δούκισσα του Σάσεξ αποκάλεσε τη μητρότητα «το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της εκτός από το να είναι σύζυγος». «Το να είμαι μαμά είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε ολόκληρη τη ζωή μου, εκτός, φυσικά, από το να είμαι σύζυγος αυτού», είπε, κάνοντας νόημα στον Χάρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

«Αλλά θα πω, ότι αισθάνομαι τυχερή που τα παιδιά μας είναι σε μια ηλικία, αρκετά νέα, οπότε αυτό δεν είναι στο άμεσο μέλλον μας, αλλά νιώθω και φοβισμένη από το πώς συνεχίζει να αλλάζει», πρόσθεσε.

«Και αυτό θα το αντιμετωπίσουμε. Όπως λένε, «όταν γίνεσαι γονέας, οι μέρες είναι μεγάλες, αλλά τα χρόνια είναι λίγα». Οπότε με ανησυχεί», παραδέχτηκε. «Αλλά μου δίνει επίσης πολλή ελπίδα και πολλή ενέργεια η πρόοδος που έχουμε σημειώσει τον τελευταίο χρόνο».

Ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν κάποτε 11 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, προτού εγκαταλείψουν τον κοινό τους λογαριασμό το 2020. Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιστρέφουν στη Νέα Υόρκη μετά την λεγόμενη «σχεδόν καταστροφική καταδίωξη του αυτοκινήτου» του ζευγαριού στο Big Apple τον Μάιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ