Η παθιασμένη σχέση της πριγκίπισσας Μαργαρίτας: «Το σεξ ήταν εκρηκτικό»

Η πριγκίπισσα Μαργαρίτα – η μικρότερη αδελφή της βασίλισσας Ελισάβετ Β – είχε μια παθιασμένη σχέση με τον σούπερ σταρ του Χόλιγουντ Έντι Φίσερ το 1953, με τον Φίσερ να καυχιέται ότι ικανοποίησε την “γαλαζοαίματη”, «πολλές φορές» κατά τη διάρκεια του «εκρηκτικού σεξ».

«Ο Έντι δεν μίλησε ποτέ για την πριγκίπισσα Μαργαρίτα δημόσια, τη σεβόταν πάρα πολύ, αλλά μου είπε για τη συνάντησή τους πολλές, πολλές φορές κατά τη διάρκεια του γάμου μας. Αναπολούσε αυτές τις στιγμές που μοιράστηκαν με μεγάλη στοργή», είπε η Τέρι Ρίτσαρντ, η τέταρτη σύζυγος του Φίσερ, σε μια νέα συνέντευξη στη Daily Mail .

Λεπτομέρειες της σχέσης, από τον «καπνό του τσιγάρου και το ακριβό άρωμα που χρησιμοποιούσε», περιλαμβάνονται στα νέα απομνημονεύματα της Richard, «Beauty Queen Dreams», ανέφερε το ρεπορτάζ. Η Ρίτσαρντ, 69 ετών, ήταν παντρεμένη με τον Φίσερ από το 1975 έως το 1976.

Ο Fisher, τότε 24 ετών και ανύπαντρος, γνώρισε την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, τότε 22 ετών, το 1953 στο φιλανθρωπικό χορό Red, White and Blue στο ξενοδοχείο Dorchester στο Λονδίνο, όπου παρευρέθηκαν η βασίλισσα Ελισάβετ και η βασιλομήτωρ.

«Ο Έντι είχε κολλήσει μαζί της την πρώτη φορά που την είδε» περιγράφει.  Η κόρη του Έντι, η ηθοποιός του Star Wars, Carrie Fisher, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά το ειδύλλιο όταν εμφανίστηκε στο The Jonathan Ross Show το 2016 λέγοντας: «Ο πατέρας μου έκανε σεξ με την πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Με όμορφο τρόπο έκαναν έρωτα».

Το «τέλειο» στήθος της Μαργαρίτας

Η πριγκίπισσα Μαργαρίτα άνοιξε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας φορώντας ένα διάφανο νεγκλιζέ. Καθώς το ποπ είδωλο Eddie Fisher μπαίνει στο μπουντουάρ της, εντυπωσιάστηκε από την έντονη μυρωδιά του «καπνού του τσιγάρου και του ακριβού αρώματος».

Λίγες στιγμές αργότερα βρίσκονταν στο κρεβάτι της Μαργαρίτας όπου, όπως θα θυμόταν αργότερα ο Έντι, απολάμβανε μια από τις πιο παθιασμένες και έντονες σεξουαλικές συναντήσεις της ζωής του, μια που έμεινε τόσο ριζωμένη στη μνήμη του που μπορούσε να αφηγηθεί ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες δεκαετίες αργότερα.

Θα θυμόταν το «τέλειο» στήθος της Μαργαρίτας, τον τρόπο που τα σώματά τους «ταιριάζουν τέλεια» και πώς, χάρη σε ένα κοκτέιλ αμφεταμινών και στεροειδών, κατάφερε να ικανοποιήσει την πριγκίπισσα «πολλές φορές» κατά τη διάρκεια του «εκρηκτικού σεξ».

Τη στιγμή της συνάντησής τους, τον Μάιο του 1953, η Μαργαρίτα είχε ήδη αρραβωνιαστεί κρυφά με τον Λοχαγό της Ομάδας Πίτερ Τάουνσεντ, τον οποίο θα αναγκαζόταν να απαρνηθεί. Και μόλις ένα μήνα μετά την σχέση της με τον σταρ του Χόλιγουντ, η Μαργαρίτα θα περπατούσε στο διάδρομο του Αβαείου του Γουέστμινστερ στη στέψη της αδελφής της Ελισάβετ.

Οι 5 γάμοι του Φίσερ

Ο Φίσερ ήταν ένας από τις πιο περιζήτητους γόηδες του Χόλιγουντ και παντρεύτηκε πέντε φορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελίζαμπεθ Τέιλορ που τον «έκλεψε» από την καλύτερή της φίλη Ντέμπι Ρέινολντς.

«Ήταν ένα τεράστιο αστέρι, ένα εφηβικό είδωλο. Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να τον αποκαλείτε τον Harry Styles της εποχής του. Η πριγκίπισσα Μαργαρίτα ήταν μεγάλη θαυμάστριά του και είχε μια φίλη, την κόρη του πρέσβη των ΗΠΑ στη Βρετανία, να μεταφέρει όλους τους δίσκους του από τις Ηνωμένες Πολιτείες πριν κυκλοφορήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο» αποκαλύπτει στο βιβλίο η πρώην συζυγός του.

«Ο Έντι έλαβε ένα σημείωμα από την πριγκίπισσα που του έλεγε πόσο ανυπομονούσε να τον συναντήσει στο χορό, στο οποίο συμμετείχαν η βασίλισσα Ελισάβετ και η βασιλομήτωρ. Ο Έντι θεωρούσε πολύτιμο το σημείωμα, το οποίο έγραφε: «Δεν θα κάνουμε τόσο θόρυβο όσο κάνουν στο Palladium, αλλά θα το λατρέψουμε ακριβώς το ίδιο. Θα οδηγήσω το χειροκρότημα». Ο Έντι την είχε σταμπάρει την πρώτη φορά που την είδε. Μου είπε ότι ήταν μικροσκοπική με τα πιο όμορφα διαπεραστικά μπλε μάτια. Τραγούδησε για 45 λεπτά και αφιέρωσε όλα τα ερωτικά του τραγούδια κατευθείαν σε εκείνη».

Εκείνη την εποχή, η μικρότερη αδελφή της αείμνηστης βασίλισσας ήταν ήδη τρελά ερωτευμένη με τον Πίτερ Τάουνσεντ και το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί κρυφά. Το καταδικασμένο ειδύλλιό τους απεικονίστηκε στην πρώτη σειρά του The Crown, με τη Vanessa Kirby να υποδύεται την Μαργαρίτα. Η συντετριμμένη Μαργαρίτα αναγκάστηκε να διακόψει τον αρραβώνα και να τερματίσει τη σχέση τους επειδή ο Τάουνσεντ, που η πριγκίπισσα αποκαλούσε «ο έρωτας της ζωής μου», ήταν διαζευγμένος.

«Η Μαργαρίτα ήταν ακόμα πολύ ερωτευμένη με τον Πίτερ Τάουνσεντ όταν γνώρισε τον Έντι. Κατά κάποιο τρόπο το γεγονός ότι κοιμόταν με τον Έντι έρχεται σε αντίθεση με την αφήγηση ότι ήταν αυτό το φτωχό κορίτσι που ήταν καταδικασμένο να είναι δυστυχισμένο επειδή δεν μπορούσε να παντρευτεί τον άνδρα που αγαπούσε. Ο Έντι μου είπε ότι ήταν ένα κορίτσι που ήξερε ακριβώς τι ήθελε και το βράδυ του χορού τον ήθελε. Του έκανε πρόταση γάμου, ρωτώντας τον αν ήθελε να έρθει στο Clarence House αργότερα εκείνο το βράδυ. Πρέπει να την θαυμάζεις. Η μητέρα της και η αδελφή της, η Βασίλισσα, ήταν στην εκδήλωση και είχε το θάρρος να ψιθυρίσει στο αυτί του Έντι και να του προτείνει σεξ» αναφέρει απόσπασμα από το βιβλίο.

«Μετά τον χορό επέστρεψε στο ξενοδοχείο του και η υπηρέτρια της Μαργαρίτας τον κάλεσε και είπε ότι υπήρχε ένα αυτοκίνητο στο δρόμο για να τον πάρει. Ο Έντι κατέβηκε κάτω και ήταν ένας άντρας με πολύ τυπική εμφάνιση, που τον οδήγησε στο Clarence House. Πέρασαν με το αυτοκίνητο τους φρουρούς και οδηγήθηκε σε μια πλαϊνή είσοδο. Μόλις μπήκε μέσα, τον τραγουδιστή συνάντησε η Iris Peake, η οποία τον οδήγησε μέσα από ένα όμορφο καθιστικό με ένα πιάνο σε έναν πίσω διάδρομο με μια σκάλα που οδηγεί στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας της πριγκίπισσας Μαργαρίτας. Ο Έντι θυμόταν μικρές λεπτομέρειες, ακόμη και χρόνια αργότερα» σημειώνεται.

«Είπε ότι τα κάγκελα της σκάλας είχαν όμορφους σταυρούς στα σιδερένια και η Μαργαρίτα τον συνάντησε στην πόρτα φορώντας ένα διάφανο νεγκλιζέ με στολίδια από δαντέλα. Η κρεβατοκάμαρα μύριζε τσιγάρα και ακριβό άρωμα» τονίζει η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή.

Η πριγκίπισσα του πρόσφερε ένα τζιν τόνικ, αλλά ο Φίσερ είχε ήδη πάρει ένα κοκτέιλ ναρκωτικών που του είχε χορηγηθεί μέσω ένεσης από έναν διαβόητο γιατρό γνωστό ως Dr Feelgood.

«Ο Έντι δεν πήγαινε πουθενά χωρίς αυτόν τον άντρα. Ο Έντι προσποιήθηκε ότι έπαιρνε ενέσεις βιταμινών, αλλά, στην πραγματικότητα, έπαιρνε ένα μείγμα αμφεταμινών, στεροειδών, παυσίπονων και ζωικών ορμονών. Δεν ήθελε να επηρεαστεί η απόδοσή του στην κρεβατοκάμαρα και έτσι ήπιε νερό Malvern από ένα κρυστάλλινο ποτήρι». Ενώ ποτέ δεν συζήτησε δημόσια τη σεξουαλική απόπειρα, ο Έντι έδωσε στην τότε γυναίκα του σαφείς λεπτομέρειες.

Σε άλλο απόσπασμα αναφέρει πως «Μου είπε ότι το σεξ ήταν εκρηκτικό. Η Μαργαρίτα δεν ήταν παρθένα. Ήταν ασταμάτητη στο κρεβάτι. Συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και ήταν και οι δύο ικανοποιημένοι, πολλές φορές. Ο Έντι μου είπε ότι «ταιριάζουν τέλεια» και εκείνη φώναξε «Έντι! Ω Έντι! ξανά και ξανά. Είπε στον Dr Feelgood πόσο υπέροχο ήταν το σεξ και ο γιατρός του είπε ότι δεν έπρεπε να περιμένει τα ίδια αποτελέσματα κάθε φορά. Ο Έντι σοκαρίστηκε όταν μπήκε στο μπάνιο της Μαργαρίτας, το οποίο ήταν μικροσκοπικό για τα αμερικανικά πρότυπα. Πλύθηκε στην μπανιέρα και η Μαργαρίτα αστειεύτηκε ότι είχε κάνει μπάνιο τα σκυλιά της εκεί νωρίτερα εκείνη την ημέρα. Μετά το σεξ ήπιαν και οι δύο διπλά ουίσκι και γελούσαν και αστειεύονταν».

«Είπε ότι η Μαργαρίτα είχε το πιο τέλειο στήθος από οποιαδήποτε γυναίκα με την οποία είχε κοιμηθεί ποτέ – και κοιμόταν με πολλές γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της Λιζ Τέιλορ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ