Σασμός: Χαμός στο Twitter με τον Αστέρη – Η σκηνή με τον Μαθιό και την γιαγιά Ειρήνη

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, ένα επεισόδιο όπου οι αποκαλύψεις υπήρξαν ανατρεπτικές και οι εξελίξεις καθοριστικές απολαύσαμε χθες, Δευτέρα (23/10) στον «Σασμό».

Ένα επεισόδιο το οποίο τα είχε όλα: ένταση και συγκίνηση, θυμό και τρυφερότητα, έντονες αντιπαραθέσεις και ευαισθησία. Ένα επεισόδιο γυρισμένο με κινηματογραφικούς όρους και υπέροχες ερμηνείες.

Το Twitter σχολίασε με τον δικό του τρόπο τις εξελίξεις και τις ερμηνείες: «προσκύνησε» την έκρηξη του Αστέρη (Ορφέα Αυγουστίδη) όταν πληροφορήθηκε ότι ο Μαθιός (Δημήτρης Λάλος) είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και είπε «μπράβο» για τη στοργή με την οποία αγκάλιασε τη γιαγιά Ειρήνη (Όλγα Δαμάνη).

Στάθηκε στη «συγκλονιστική» ερμηνεία της γιαγιάς Ειρήνης, όπως και στην αντίδραση του Νικηφόρου ( Γιώργου Αμούτζα) «να κρατήσει την οικογένειά του ενωμένη».

«Σασμός» – Δείτε απόψε τις συγκλονιστικές εξελίξεις, στις 21:00

Τα σχέδια του Αστέρη και της Αργυρώς, φαίνεται να ματαιώνονται για μια ακόμη φορά, αφού η γιαγιά Ειρήνη, δυο μέρες πριν τους αρραβώνες, μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα σύννεφα μαζεύονται απειλητικά πάνω από το χωριό και ένα νέο μέτωπο ανοίγει, φέρνοντας αντιμέτωπους Μαθιό και Αστέρη, που σοκαρισμένος μαθαίνει πως ο αδελφός του είναι ο φονιάς του Στεφανή. Η Θοδώρα κινδυνεύει να χάσει και πάλι το μωρό που κυοφορεί. Κάποιοι αρχίζουν να αναρωτιούνται, αν πίσω από τα μυστηριώδη χτυπήματα του νεκρού Ευθύμη, κρύβεται ο Αντρέας Βρουλάκης. Η Εύα προσεγγίζει φιλικά τον Αντρέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ