Πρίγκιπας Χάρι: «Θέλει πίσω την παλιά του ζωή» – Απογοητευμένη η Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι «απογοητευμένη» που ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να «επανέλθει στην παλιά του ζωή», ισχυρίστηκε ένας ειδικός του Χόλιγουντ.

Η Μέγκαν Μαρκλ «εξετάζει μια σημαντική αλλαγή καριέρας» – Θέλει να γίνει γερουσιαστής;

Ο ειδικός σε θέματα ψυχαγωγίας Mark Boardman ισχυρίζεται ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, που έκλεισαν την πόρτα στη βασιλική ζωή το 2020, με το διάσημο Megxit, έχουν αντικρουόμενες απόψεις για το πώς θα πρέπει να είναι το μέλλον τους, καθώς ο Χάρι «λαχταράει» να δει τους αποξενωμένους φίλους του στο Λονδίνο.

«Η κοινωνική ζωή του πρίγκιπα Χάρι έχει αλλάξει σημαντικά την τελευταία δεκαετία», είπε ο Mark Boardman στο περιοδικό OK!. «Φαίνεται ότι έχει αποστασιοποιηθεί από τους φίλους του στο κολέγιο και δεν έχει μόνιμη κατοικία στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι «ζουν χωριστές ζωές» στον γάμο, λέει ο ειδικός

«Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του στο Λονδίνο, συνήθως μένει σε ξενοδοχεία και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Αναμφίβολα, ο πρίγκιπας Χάρι λαχταρά τις παλιές του φιλίες», πρόσθεσε ο Μπόρντμαν.

Ο ειδικός ισχυρίστηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ, 42 ετών, θέλει ο Χάρι, 39 ετών, να αφήσει πίσω του αυτό το κεφάλαιο.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Έτσι θα μπορούσαν να κερδίσουν 10 εκατομμύρια δολάρια σε μια νύχτα

«Η Μέγκαν είναι απογοητευμένη που ο Χάρι θέλει πίσω την παλιά του ζωή», συνέχισε ο Μπόρντμαν. «Η Μέγκαν αγαπά τον Χάρι, αλλά θέλει να αναδείξει την καλύτερη πλευρά του. Και είναι ξεκάθαρη για τους ρόλους που πρέπει να αναλάβουν μαζί και προσπαθούν να συνεργαστούν καλύτερα σε έργα».

«Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να παρακολουθήσουν έναν μεταμορφωμένο Χάρι, παρά μια επιστροφή στον προηγούμενο τρόπο ζωής του που ήταν γεμάτος πάρτι, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανεπιθύμητη προσοχή των μέσων ενημέρωσης», σημείωσε.

Ο Boardman, ο οποίος πιστεύει ότι ο Χάρι θέλει διακαώς να επιστρέψει στην πατρίδα του λόγω των «ισχυρών σχέσεών του με παιδικούς φίλους», αναφέρει πως ο εξόριστος πρίγκιπας θα δυσκολευτεί πολύ να πείσει τη γυναίκα του ότι «χρειάζεται ένα σαββατοκύριακο μόνο για αγόρια στο Λονδίνο, μαζί με μερικούς παλιούς φίλους του Eton».

«Είναι νέος στην καρδιά, αλλά έχει κάποιον να τον κρατά υπό έλεγχο και να του υπενθυμίζει ποιος είναι και τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει», υπογράμμισε.

«Τελικά, θα του άρεσε 100% μια βάση στο Λονδίνο και θα ήθελε να είναι σε βασιλικούς χώρους, ακόμα κι αν ήταν στο Windsor ή σε ένα από τα διαμερίσματα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Αλλά δεν πρόκειται να συμβεί». «Η Μέγκαν θέλει ο Χάρι να είναι δίπλα της για να τη στηρίξει, να φροντίσει τα παιδιά και να επαναφέρει τη ζωή του σε καλό δρόμο. Και οτιδήποτε γυρίζει προς τα πίσω θα αφαιρέσει από αυτό» κατέληξε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ