Η Μέγκαν Μαρκλ «εξετάζει μια σημαντική αλλαγή καριέρας» – Θέλει να γίνει γερουσιαστής;

Η πιθανή προσπάθεια της Μέγκαν Μαρκλ να γίνει γερουσιαστής στην Καλιφόρνια είναι μια δύσκολα κατορθωτή απόφαση, αλλά «έχουν συμβεί πιο τρελά πράγματα», είπε ένας πολιτικός αναλυτής, σύμφωνα με την Express.

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι βασίλισσα του χορού – Νέο ΒΙΝΤΕΟ την δείχνει να τραγουδάει μαζί με τον Σαμ Ράιντερ

Η Δούκισσα του Sussex αναμένεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση που έμεινε κενή λόγω του θανάτου της Dianne Feinstein, η οποία πέθανε σε ηλικία 90 ετών την Παρασκευή (29 Σεπτεμβρίου).

Ένας από τους υποστηρικτές του Δημοκρατικού Κόμματος κοντά στον κυβερνήτη της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ, ο οποίος θα επιλέξει τον αντικαταστάτη της κας Φάινσταϊν, είπε στη Mail on Sunday : «Η Μέγκαν είναι σίγουρα “μια μακρινή ιδέα”, αλλά στην τρέλα που είναι η πολιτική των ΗΠΑ αυτές τις μέρες, τίποτα δεν είναι αδύνατον».

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ τελείωσαν με την βασιλική οικογένεια έπειτα από αυτό το σνομπάρισμα

Τις ημέρες μετά τον θάνατο της πολιτικού, αναφέρθηκε ότι τα τηλέφωνα «άναψαν» για το ενδεχόμενο η Μέγκαν Μαρκλ να διεκδικήσει το αξίωμα και να την αντικαταστήσει – άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι έχει πάθος για την πολιτική.

Ο πρίγκιπας Χάρι «θέλει πίσω τη δική του ζωή» αφήνοντας τη Μέγκαν Μαρκλ «απογοητευμένη»

Ένας ειδικός ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι επιθυμεί απεγνωσμένα να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να κρατήσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής τους στο παρελθόν.

Μέγκαν Μαρκλ: Το «καρφί» της πρώην κολλητής της – Γιατί χάλασαν οι σχέσεις τους

«Ο πρίγκιπας Χάρι «θέλει πίσω τη δική του ζωή» , κάτι που αφήνει τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ να νιώθει «απογοητευμένη», ισχυρίστηκε ο ειδικός. Το ζευγάρι αυτή τη στιγμή ζει στις ΗΠΑ αφού πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από το 2020.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ