Μέγκαν Μαρκλ: Το «καρφί» της πρώην κολλητής της – Γιατί χάλασαν οι σχέσεις τους

Την περίοδο που η Μέγκαν Μαρκλ αρραβωνιάστηκε με τον πρίγκιπα Χάρι μίας από τις στενές φίλες της, ήταν η στυλίστρια, Τζέσικα Μαλρόνεϊ. Οι δύο γυναίκες είχαν γίνει κολλητές όταν η δούκισσα του Σάσσεξ είχε μετακομίσει στον Καναδά για τα γυρίσματα της σειράς «Suits».

Μέγκαν Μαρκλ: Μέσα σε 6 μέρες φόρεσε ρούχα και κοσμήματα αξίας 350.000 ευρώ – Δείτε την γκαρνταρόμπα

Το 2018 στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ τα τρία παιδιά της στυλίστριας ήταν παρανυφάκια και η Μαλρόνεϊ φέρεται να έδινε συμβουλές στην δούκισσα για το ντύσιμο της. Στην πορεία οι δύο γυναίκες και απομακρύνθηκαν και τώρα η Τζέσικα Μαλρόνεϊ έστειλε ένα περίεργο μήνυμα με υπονοούμενα. «Όσο στοργική και αν είμαι το παιχνίδι μου με την αποστασιοποίηση είναι επίσης δυνατό», έγραψε στο Instagram η πρώην κολλητή της δούκισσας του Σάσσεξ.

«Η αποστασιοποίηση φέρνει λιγότερη απογοήτευση και σπαραγμό. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε;» ρώτησε με νόημα τους φίλους της Instagram η Τζέσικα Μαλρόνεϊ.

Τζόαν Κόλινς: Τα είπε έξω από τα δόντια για την Μέγκαν Μαρκλ, το μπότοξ και τις νέες ηθοποιούς

Μέγκαν Μαρκλ invictus

Οι δύο γυναίκες φέρονται να έχουν πάρει αποστάσεις από το 2020 όταν η Τζέσικα Μαλρόνεϊ κατηγορήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι επιτέθηκε λεκτικά σε μία αφροαμερικανίδα. Η Μέγκαν Μαρκλ που είναι μιγάδα φέρεται να την έβαλε στην άκρη μετά από την θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε.

Τα δάκρυα της δούκισσας – Αυτή είναι η στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ ξεσπά σε κλάματα στους Αγώνες Invictus

Τότε η Τζέσικα Μαλρόνεϊ είχε διαψεύσει τις φήμες ότι οι σχέσεις τους περνούσαν κρίση. Η Μέγκαν Μαρκλ, όμως, δεν έκανε καμία δημόσια τοποθέτηση ούτε εντόπισαν ποτέ οι φωτογράφοι τις δύο γυναίκες μαζί.

Πηγή είπε στην Page Six ότι η Μέγκαν Μαρκλ πίστευε ότι η πρώην κολλητή της εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι ήταν φίλη ενός μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και αυτό την ενοχλούσε ιδιαίτερα. Η υπόθεση με την επίθεση στην αφροαμερικανίδα «πραγματικά έδωσε στην Μέγκαν την δικαιολογία που περίμενε για να απομακρύνει την Τζες μια και καλή», ανέφερε η πηγή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ