Τζόαν Κόλινς: Τα είπε έξω από τα δόντια για την Μέγκαν Μαρκλ, το μπότοξ και τις νέες ηθοποιούς

Είναι μία από τις γυναίκες του θεάματος που δεν φοβάται ποτέ να πει δημόσια αυτό που σκέφτεται. Ο λόγος για την 90χρονη ηθοποιό, Τζόαν Κόλινς που μίλησε στην Daily Mail για την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, το μπότοξ και τις νέες ηθοποιούς.

Τζόαν Κόλινς: Τα απομνημονεύματα που “καίνε” το Χόλιγουντ – Πυρ και μανία με Χάρι και Μέγκαν

Όταν ρωτήθηκε για την Μέγκαν Μαρκλ η Τζόαν Κόλινς εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι δεν δίνει σημασία στην δούκισσα του Σάσσεξ. Ωστόσο για την Κέιτ Μίντλετον έσταξε… μέλι. «Η Κάθριν δεν κάνει ποτέ κανένα λάθος», είπε η ηθοποιός.

Από την βίλα της στο Σεν Τροπέ η Τζόαν Κόλινς αναφέρθηκε και στην νέα γενιά των γυναικών ηθοποιών που πραγματοποιούν τολμηρές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. «Πιστεύουν ότι τις ενδυναμώνει. Αλλά το βλέπω ως επίδειξη. Ξέρεις ότι τα στήθη σου (…) θα σου εξασφαλίσουν περισσότερο χώρο στις εφημερίδες και περισσότερα likes», ανέφερε η ηθοποιός.

“Lady Boss: The Jackie Collins Story”: Η ταραχώδης ζωή της αδελφής της Τζόαν Κόλινς και τα “απαγορευμένα” βιβλία

Αν και η Τζόαν Κόλινς πάντα πραγματοποιεί προσεγμένες και εντυπωσιακές δημόσιες εμφανίσεις επιμένει ότι δεν πιστεύει στο Botox, την πλαστική χειρουργική ή το υπερβολικό μακιγιάζ. «Δοκίμασα το Botox μία φορά στα τέλη του 1980. Έβαλα τις φωνές και βγήκα έξω και δεν έχω γυρίσει πίσω από τότε. Είμαι πολύ χαρούμενη με το πώς δείχνω», είπε η ηθοποιός.

Μάλιστα θεωρεί ότι η καλή εμφάνιση της οφείλεται στην καλή διατροφή και την γυμναστική και δυσανασχετεί με τους διάσημους που χρησιμοποιούν φάρμακα για αδυνάτισμα, όπως το Ozempic. «Υπάρχει πολύ μεγάλη εμμονή με θεραπείες και ό,τι είναι αυτά τα πράγματα που βάζουν στα σώματα τους για να τα κάνουν λεπτότερα», εξήγησε η Τζόαν Κόλινς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ