Τζόαν Κόλινς: Τα απομνημονεύματα που “καίνε” το Χόλιγουντ – Πυρ και μανία με Χάρι και Μέγκαν

Η Τζόαν Κόλινς, η σταρ της θρυλικής σαπουνόπερας “Δυναστεία”, δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέει την άποψή της ακόμα και αν στοιχίζει ακριβά στο Χόλιγουντ.

Η 88χρονη στα απομνημονεύματά της τα βγάζει όλα στη φόρα. Ο τίτλος “My Unapologetic Diaries” και σχολιάζει τους πάντες από τις Καρντάσιαν μέχρι την συμπρωταγωνίστριά της, Λίντα Έβανς.

Η Κόλινς σε συνέντευξή της παραδέχθηκε ότι συχνά κουτσομπολεύει για τις υπερβολικές πλέον πλαστικές επεμβάσεις στο λαμπερό Χόλιγουντ.

“Όλοι μιλάμε για αυτό. Δεν έχετε πάει ποτέ σε κομμώτρια. Οι Καρντάσιαν για παράδειγμα. Η Κρις Τζένερ, η μητέρα της οικογένειας, είναι καλή μου φίλη και δεν θέλω να είμαι αγενής για τα παιδιά της, αλλά έχουν γίνει τρομακτικά πολλές επεμβάσεις και έχω μιλήσει με τις φίλες μου για αυτό, όπως και εσείς είμαι σίγουρη. Τα οπίσθια, η μικρή μέση…” τόνισε η 88χρονη ηθοποιός.

Η Κόλινς για την Έβανς

Η Κόλινς μίλησε επίσης για τη Έβανς, με την οποία είχε μια φουρτουνιασμένη σχέση όλα αυτά τα χρόνια.

“Υποτίθεται ότι αγνοείς κάποιον όταν μπαίνει με ταινία στο βλέφαρό του;” απάντησε όταν ρωτήθηκε για τις αναφορές του βιβλίου της στην εμφάνιση του Έβανς. “Κάθε ένας από τους άλλους ηθοποιούς έλεγε:” Τι νομίζετε ότι είχε κάνει;”.

Ο Κόλινς δεν συγκρατείται όταν πρόκειται για εμφάνιση.

Κόλινς κατά Χάρι και Μέγκαν

Η σταρ του Χόλιγουντ στρέφεται και κατά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ τονίζοντας ότι τους “δόθηκε πολύ οξυγόνο”.

Η Τζόαν Κόλινς περιγράφει με τα καλύτερα λόγια τον αδελφό του Χάρι, πρίγκιπα Ουίλιαμ και την οικογένεια του, δίνοντας ένα μεγάλο χαστούκι στο MegXit.

“Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν μια υπέροχη οικογένεια, προτιμώ να μιλάω για αυτούς. Είναι καταπληκτικοί και κάνουν πολλά για τη χώρα. Δεν θέλω να μιλάω για τους άλλους δύο” τόνισε.

 

 Τι είπε για τον γάμο της με έναν μικρότερο άνδρα

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Sunday Times, η Κόλινς μίλησε για την διαφορά ηλικίας στους γάμους της. Με τον σύζυγό της έχουν διαφορά 32 χρόνια.

“Ευχαριστώ τον Θεό που παντρεύτηκα κάποιον μικρότερο κατά 30 χρόνια. Δεν θα άντεχα να είμαι παντρεμένη με κάποιον στην ηλικία μου” περιέγραψε.

Δεν δίστασε να χαρακτηρίσει αγενείς όσους τολμούν να την ρωτούν πότε σκέφτεται να αποσυρθεί από τον χώρο του θεάματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ