Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Έτσι θα μπορούσαν να κερδίσουν 10 εκατομμύρια δολάρια σε μια νύχτα

Εκατομμύρια δολάρια εν μια νυκτί θα μπορούσαν να βγάλουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ, αν αλλάξουν καριέρα και δημιουργήσουν NFTs.

Τα NFTs είναι μη ανταλλάξιμα διακριτικά – ψηφιακά στοιχεία, όπως έργα τέχνης – που μπορούν να κατέχονται και να πωλούνται εικονικά. Τα NFTs, ή Non-Fungible Tokens, είναι μια μορφή ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου που δημιουργείται με τη χρήση τεχνολογίας blockchain, όπως τα κρυπτονομίσματα.

Έχει αναφερθεί ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex θα μπορούσαν «εύκολα να κερδίσουν 9,8 εκατομμύρια δολάρια (8 εκατομμύρια λίρες) σε μια νύχτα» εάν δραστηριοποιηθούν στον ψηφιακό κόσμο.

Ο Andras Kristof από το Galaxis, μια πλατφόρμα web3, εξήγησε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τα δικά τους NFTs όπου θα ενσωματώσουν το εμπορικό σήμα του Sussex, κάτι που μπορεί να τους αποφέρει κέρδος εκατομμυρίων.

«Οποιοσδήποτε με κοινότητα ή ακόλουθους θα μπορούσε να δημιουργήσει τα δικά του NFTs και να προσδώσει αξία στην κοινότητά του, παράγοντας δυνητικά εκατομμύρια στο πλαίσιο της διαδικασίας», πρόσθεσε. «Όλα εξαρτώνται από το μέγεθος της φήμης του, τον αριθμό των θαυμαστών τους, τους followers, το ενδιαφέρον των αγοραστών, την απτή αξία που προσφέρουν, το μάρκετινγκ και άλλους παράγοντες.

«Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο και θα ήταν ένα τεράστιο brand αν δημιουργούσαν NFT για τους εαυτούς τους, είτε ο καθένας μόνος του είτε ως ζευγάρι. Λόγω του ονόματός τους θα μπορούσαν να έχουν κέρδος 10 εκατ. δολαρίων σε μια νύχτα κατά τη γνώμη μου», δήλωσε ο Kristof.

Το βιβλίο της Μέγκαν Μαρκλ

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ειδικοί προειδοποιούν την Μέγκαν Μαρκλ να είναι προσεκτική καθώς φέρεται να σχεδιάζει να γράψει τα απομνημονεύματά της.

Αν και μπορεί να κερδίσει πολλά χρήματα, ο Mark Boardman, ειδικός στον τομέα της ψυχαγωγίας, πιστεύει ότι θα μπορούσε να βλάψει την ήδη ταραχώδη σχέση μεταξύ του Δούκα και της Δούκισσας με την βασιλική οικογένεια. «Λόγω της ιδιότητάς της, καθώς ήταν μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και επειδή είναι διάσημη, υπάρχει αναμφίβολα τεράστιο ενδιαφέρον για την προσωπική της ιστορία», είπε ο Mark στην Daily Express.

«Έχει τη δυνατότητα να βγάλει πολλά χρήματα από αυτό το βιβλίο, τόσο από τις πωλήσεις όσο και από τις συμφωνίες με ΜΜΕ. Η Μέγκαν Μαρκλ έχει τη δυνατότητα να βγάλει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από τα απομνημονεύματά της. Μέχρι και δεκάδες εκατομμύρια, αν υπολογιστούν τα δικαιώματα και οι σχετικές ευκαιρίες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ