Οι πρεμιέρες της εβδομάδας – Aνατροπές και δυναμικές είσοδοι στην prime time

Με οκτώ νέες πρεμιέρες σειρών ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής ο δεύτερος γύρος της μάχης στην prime time, καθώς συμπληρώνεται το παζλ με δυναμικές εισόδους στο slot των 22:30 και ανατροπές στη ζώνη των 21:00.

Από τα μέχρι τώρα δείγματα, η «Μάγισσα», που εισήλθε δυναμικά στη ζώνη των 21:00 στον ΑΝΤ1, «σπάει» το παγιωμένο δίπολο Alpha-Mega των τελευταίων δύο ετών, μπαίνοντας σφήνα ανάμεσα στον «Σασμό», που διατηρεί τα ηνία της ζώνης, και στη «Γη της ελιάς», που υποχωρεί στην τρίτη θέση. Ο ΑΝΤ1 ανεβάζει ταχύτητα με την προσθήκη τριών ακόμα σειρών, που μας επαναφέρουν από το 1800 στη σημερινή εποχή.

Σήμερα, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου (και κάθε Δευτέρα και Τρίτη) αμέσως μετά τη «Μάγισσα» επιστρέφουν οι «Παγιδευμένοι» με καταιγιστικές εξελίξεις, ενώ από την Τετάρτη η σκυτάλη περνά στη σύγχρονη δραμεντί «Ο πρώτος από εμάς» κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:30. Η καθηλωτική «Μάγισσα», που εκτάκτως την πρώτη εβδομάδα βγήκε με τέσσερα επεισόδια, συνεχίζει με τρία την εβδομάδα (Δευτέρα-Τετάρτη στις 21:00), ενώ στο ίδιο slot κάθε Πέμπτη και Παρασκευή παίρνουν θέση οι ιστορίες τριών γυναικών στο «Μετά τη φωτιά».

Ενόψει των νέων σειρών, όπως αναφέρει η Reallife, ο Alpha κάνει διπλή ανατροπή στον σχεδιασμό του για να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό. Ο «Σασμός» μετακινείται από Δευτέρα-Πέμπτη το βράδυ της Κυριακής και έως Τετάρτη, ενώ το «Προξενιό της Ιουλίας» θα μεταδίδεται τελικά κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, κάνοντας πρεμιέρα εκτάκτως την Τετάρτη στις 22:30. Αμέσως μετά τον «Σασμό» θα προβάλλεται τελικά η σειρά «Γιατρός», συνολικά 16 επεισοδίων, που θα βγει αρχικά με τρία και στη συνέχεια με δύο επεισόδια την εβδομάδα, κάθε Κυριακή και Δευτέρα.

Χθες επέστεψε στον Alpha και το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στη ζώνη των 20:00.  Το Mega έριξε την Κυριακή στη μάχη το «Ναυάγιο», με διπλό επεισόδιο, για να πάρει θέση στη συνέχεια από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 22:40 μετά τη «Γη της ελιάς». Τις πρεμιέρες της εβδομάδας συμπληρώνει η νέα καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1 «Ηλέκτρα», η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα στις 19:15.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ