Θεοφανία Παπαθωμά: Τίτλοι τέλους για τον γάμο της

Επειτα από 10 χρόνια σχέσης, η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος δεν είναι πλέον ζευγάρι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, η γνωστή ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και νομικός, και ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία στον γάμο τους, διατηρώντας ως βασική προτεραιότητα την προστασία των δύο παιδιών τους.

της Κορύνας Μανταγάρη – Πηγή: Realnews

Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, «η Θεοφανία και ο Γρηγόρης, μετά από 10 χρόνια συμβίωσης, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα, οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις». Η ηθοποιός, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα ως Βιολέτα στις επιτυχημένες «Αγριες μέλισσες», και ο μουσικός έγιναν ζευγάρι το 2013.

Χαμηλών τόνων και οι δύο, παρέμειναν προσηλωμένοι στην επαγγελματική πορεία τους, κρατώντας την όμορφη οικογένεια που είχαν δημιουργήσει μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας. Σταθερό τους μέλημα ήταν πάντα η προστασία και η ισορροπημένη ανατροφή των δύο παιδιών τους, της οκτάχρονης Αγάπης και της εξάχρονης Αθηνάς, τις δύο αδελφές του 17χρονου Αχιλλέα, τον οποίο η Θεοφανία έχει αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, η Θ. Παπαθωμά και ο Γρ. Πετράκος διατήρησαν την προσωπική τους ζωή αυστηρά οριοθετημένη και ανεπηρέαστη από τη δημοσιότητα. Ακόμη και μετά τον χωρισμό, κοινή επιθυμία τους είναι να συνεχιστεί αυτή η αποχή από τα media, έτσι ώστε να προστατευτούν τα παιδιά τους. Η Θ. Παπαθωμά, άλλωστε, λόγω της ενασχόλησής της με την τέχνη, αλλά και της νομικής της ιδιότητας, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ό,τι αφορά τα παιδιά και την προστασία τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ