Βαλέρια Χοψονίδου – Αντώνης Βλωτιδέλλης: Κάτω από την ίδια στέγη

Η Βαλέρια Χοψονίδου και ο Αντώνης Βλωτιδέλλης από τότε που γνωρίστηκαν είναι αχώριστοι. Η σχέση τους συμπληρώνει έναν χρόνο γεμάτο από ρομαντισμό και έρωτα και οι δυο τους, λίγο πριν γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο, θα κάνουν το επόμενο βήμα και θα μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Από τους πρώτους μήνες του ειδυλλίου τους, η σχεδιάστρια ρούχων και αξεσουάρ και ο θεατρικός παραγωγός απέφευγαν συνειδητά τα φώτα της δημοσιότητας. Το φετινό καλοκαίρι οι δυο τους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν χωρίς κανέναν δισταγμό, αφού διαπίστωσαν ότι όχι μόνο περνούν πολύ καλά μαζί, αλλά έχουν και τα ίδια όνειρα και κοινούς στόχους για το μέλλον. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον Ιούλιο, όταν έκαναν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην πολυσύχναστη Μύκονο, όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. Και οι δύο είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, η συγκατοίκησή τους να είναι μόνο η αρχή.

Ο Αντ. Βλωτιδέλλης αναφέρεται με μεγάλη τρυφερότητα στη σύντροφό του. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, αποφάσισε να της ευχηθεί δημόσια για τα 35α γενέθλιά της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εκλεψες την καρδιά μου τη στιγμή που γνωριστήκαμε».

Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων, ενώ ακολούθησε ένα ρομαντικό ταξίδι στο Μιλάνο, τον περασμένο Απρίλιο, το οποίο αποδείχθηκε καθοριστικό για το κοινό τους μέλλον. Από τότε ο έρωτάς τους όχι μόνο καλά κρατεί, αλλά ολοένα και δυναμώνει. Ως ζευγάρι κάνουν στενή παρέα με την αδελφή της Βαλέριας, Ολυμπία Χοψονίδου, και τον σύζυγό της, πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα και νυν προπονητή της ομάδας του Περιστερίου, Βασίλη Σπανούλη. Τους θεωρούν μάλιστα ζευγάρι-πρότυπο, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η Βαλέρια όσο και ο αγαπημένος της επιθυμούν να δημιουργήσουν σύντομα τη δική τους οικογένεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ